Süti kupa, meggyógyult a kezem, Mink Tamás

11222608_391121251078817_4650471355187097774_oCsopakon voltam szombaton, ahol SÜTI Kupa volt, katamaránok versenyeztek. Mi a verseny előtt SUP-bemutatót tartottunk. Nagyon sokan érdeklődtek, sokan ki is próbálták. A verseny után Zsuzsival engem is elvittek katamaránozni egy körre. Nagyon élveztük, Zsuzsi még trapézolt is egy kicsit. Szabi volt a kapitány, aki megmondta, ki mit csináljon, nagyon rendes volt. Másnap vasárnap túrát szerveztünk Kiricsi Jancsival Káptalan-Füredre. Két teljesen új ember jött, akik nagyon élvezték a SUPolást. Ott volt még rajtunk kívül Márk is.
Két hete voltunk kocsmázni a szokásos csapattal, Bánlaki, Vujevits, Gábor, Aklan és én.
Múlt szombat-vasárnap Ördögoromban voltunk, így volt kibírható a nagy meleg. Itt voltak Gáborék is a gyerekekkel, akik nagyon élvezték a medencét. Gabó szaltózott vízbeugráskor, Lackó a fejesugrást tanulja. Anya megint finomakat főzött, a vasárnapi szilvás- és barackos-gombóc isteni volt!
A galambok megtanultak repülni, szörnyű koszt csináltak a teraszon. Apa takarította fel, de hogy ne jöjjenek vissza, madzagokat kellett kifeszíteni.
Hétfőn találkoztam Pölössel, ők Balatonon nyaralnak.
A héten talpmasszázson is szóltak, meg István a kollegám is figyelmeztetett, hogy szebb lett a járásom. Amikor itthon tornáztam, anyáék is megfigyelték, hogy tartom, emelem a lábfejem guruláskor, .
Tegnap voltam felülvizsgálaton a kezemmel Frenyó Sanyi doktor úrnál, megröntgenezték, teljesen rendben találta.
Este itt volt nálunk Mink Tamás és a felesége Andrea, ő két éve kapott stroke-t. Beszélgettünk, megosztottuk a jó és a rossz tapasztalatinkat gyógymódokról, orvosokról, terapeutákról, barátokról – jókról és rosszakról, mellettünk maradókról és elvesztettekről. HAJRÁ!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .