SUP-dzsembori, balett, vacsora, szülinap

P1070933 10355551_681836748519508_7773216933921798413_o P1070878 P1080003 P1080025Elnézést, hogy így eltűntünk, de kicsit sűrű napjaink voltak.
Pénteken, 23-án délelőtt voltam a nagy felülvizsgálaton, most került rám a sor, nagyon kedves volt a doktornő.
Szombaton, 24-én lezajlott az idénynyitó SUP-dzsembori a Városligeti tavon. Nagyon sokan eljöttek, régi ismerősök is, jó kis esemény volt. Bocika is élvezte a SUPolást, még idegenhez is beugrott. Lilla vezetésével tornagyakorlatokat (SUPFLOW) csináltak a lányok, és egy-két fiú is a deszkákon. Anyán, apán és rajtam kívül eljött segíteni Lódi Petra, Csaba Laci és Eszter, Lilla és Jézus, köszönjük, szükség volt rájuk! Oda kellett cipelni 12 deszkát, felfújni, papírokat aláíratni, kiadni – visszavenni a SUPokat, stb. Csaba Laci először a lányoknak, aztán a fiúknak csinált SUP versenyt. Sokan most álltak először a deszkára, de mindenki ügyes volt, nem nagyon estek vízbe. Lacival vizibiciklivel mentünk a SUPolók után, így tudtam sok fényképet készíteni. Jó volt látni, hogy tele volt a tó a deszkáinkon SUPolókkal. Mire este leengedtük a deszkákat, összecsomagoltunk, kicipeltük őket a kocsikhoz nagyon elfáradtunk, de örültünk, hogy jól sikerült. Csak vasárnap pakoltunk ki, rendbe raktuk, lemostuk, összehajtogattuk a deszkákat. Laci és Eszter is átjöttek segíteni, aztán együtt ebédeltünk. Esztert, Lacit, apát és engem anya lefényképezett az ablakból, sajnos egyetlen közös csapatkép nem készült, mert valaki mindig épp máshol dolgozott. A szombaton készült többi képet a www.surf.hu oldalra, a bogba töltöttük fel, a linkre kattintva tudjátok megnézni.
Kedden koraeste átmentünk Laciékhoz, az ikreket köszöntöttük, 31 évesek voltak. Szegedről hozta Ildi a pörköltet, a tortát, nagyon finom volt. Gabó mellettem ült, ragaszkodott hozzám, édes volt.
Szombaton operában (az Erkel színházban) voltunk Gáborékkal, gyerekelőadáson, Gabó, Máté, Dóri is jöttek, a Hófehérke c. balettet néztük meg, szép volt, a gyerekek is nagyon élvezték. Szombaton este Gáborékkal elmentünk vacsorázni, a gyerekek az Ördögoromban aludtak. Vasárnap az Ördögorom kiscsapat: anya, apa, Gabó, Lacóka és én kirándulni mentünk Törökbálintra. Sajnos anya egy füves rézsűn elcsúszott, eltört a bokája. Apa bevitte a Traumatológiára, este meg is operálták. Hétfőn, kedden is bementem hozzá látogatóba. Szerdán délelőtt hazajött, de még fekvőgipsze van.
Mostanában sajnos rosszul alszom, pedig egy ideje már nem volt ezzel gondom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .