Megmozdult a lábfejem! Síelés 2015.

Talpmasszázson megmozdult a jobb lábam, fel tudtam húzni a lábfejem, pipálok vele!!! Ez nagyon nagy öröm, boldog vagyok, hogy sikerült! Minden nap csinálom, hogy a lábam el ne felejtse!

IMG_20150406_104613

P1090291
Múlt hét szerdán elmentünk síelni, anya, apa és én, valamint Bence, egy síoktató utazott még velünk. Kint ő tanította a gyerekeket síelni. Az úton sokat beszélgettünk, nagyon kellemesen éreztük magunkat, bár az időjárás izgalmas volt, először a szélvihar, aztán ahogy közeledtünk, egyre jobban esett a hó. Első nap felmentünk apával a sípályára, de lecsúszni nem tudtunk, mert a sílécre rárakódott a hó, nem volt bevakszolva. Így a szélben és a hóviharban gyalogoltunk lefelé kb. 3,5 km-t, csak kevés csúszással.
Másnapra bevakszoltattuk léceket, így jól tudtunk csúszni, a nap is kisütött. Estem egy párat, de azért nagyon élveztem. Gáborék is megérkeztek az esti nagy hóviharban, örültünk nekik. 5,5 éve nem volt így együtt síelésen a család. Ramsauban voltunk, Szapiéknál, kb. 30 ember, sok gyerek. Régi ismerősökkel is találkoztam. Jókat ettünk, ittunk, beszélgettünk és persze síeltünk. Kipróbáltuk, használtuk a GoPro-t is, nagyon szeretem!
Fantasztikus idő volt, rengeteg hó volt, szinte folyamatosan esett. Első délután, már otthon voltunk, amikor egy perc alatt nagy hóvihar is kerekedett.
Lackó 4. születésnapját kint ünnepeltük, lovas szán kirándulásra mentünk, végig szakadt a hó, de élveztük. Egy kis Hütténél álltunk meg, ahol nincs áram, finom császármorzsát ettünk. A háznál, ahonnan indultunk, lovak – csikó is, bárány, nyúl, kecske, a gyerekeknek (is) tetszett.
Hazaindulás előtt kedd délelőtt még síelni mentünk, akkor ment a legjobban! Egyszer sem estem el, egyre jobban kezdek ráérezni, már a jobb lábamra is tudok terhelni.
Este a kocsmában találkoztam Marcival, aki bejelentette, megkérte a barátnője kezét, szeptemberben lesz az esküvő.
És persze dolgozom, folyamatosan járok kezelésekre is.
A képeket nem felejtettem el, a laptop elkészült, de azóta a Nagyszebenben nem tudok internetezni, a laptop nem tud felcsatlakozni, vissza kell vigyem a szervizbe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .