Lackó 3 éves – kocsmacsütörtök

15

20140406_152057

20140406_15472520140406_1548236

20140406_144438Szombaton piacra mentem, ahol többek között kacsát vásároltam. Délután csak pihentünk. Vasárnap szavaztunk, Ági Csepelen, én Budán.
Délre ebédmeghívásunk volt egy dunaparti budafoki étterembe. Lacókát ünnepeltük, aki most volt 3 éves. Csak a szűk család volt, de így is 16 voltunk. Gabó, Lacóka, Ági és én elmentünk hajókat nézni, szépek voltak. Lackó sok ajándékot kapott, mi irányítható autót vásároltunk neki (is).
Zita házifeladata ismét a Lumosity agytorna volt, hetente háromszor kell megoldanom. Hétfőn a szokásos helyen, a Decathlon parkolójában bicikliztem apával, a végén egész jól ment. Csütörtökön Aklan Gyurival, Vujevits Jánossal, Bánlaki Tamással, Gáborral kocsmáztunk.

One thought on “Lackó 3 éves – kocsmacsütörtök

  1. Lumosity – sokk. Kipróbáltam, tetszik, végigcsinálok én is egy feladatsort. Van könnyebb és van nehezebb a feladatok között. Látok fejlődést, a megoldás után mindig megmutatja, hány pontot értem el. Boldog voltam, de a héten Péterrel összehasonlítottuk az eredményeinket, és kiderült, hogy egyfajta feladatot kivéve kb. dupla olyan magasak az általa elért pontok, mint az enyéim. Kicsit megtépázódott az önbizalmam, de ugyanakkor nagyon örültem. Azt hiszem Péter is, időnként kellenek a külső – semleges vélemények. Nagyon örült éppen ezért Soltész Barbara hozzászólásának is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .