Karácsony előtti napok

Karácsonyi buli volt a MOM-ban a régi haverokkal és a feleségeikkel. Ismét Szél Csaba szervezte. Gáborék is ott voltak. Sokan voltunk, sajnos Zsuzsi nem tudott eljönni, neki is baráti bulija volt. 11 óra körül jöttem el, és átmentem Zsuzsiék bulijába. Márkéknál voltak, ahol volt dán és norvég vendég is. Illetve ők magyarok, akik kiköltöztek külföldre dolgozni. Hajnali 3-ig buliztunk, így kicsit tovább aludtam másnap. Zsuzsival elmentünk az Arénába ajándékokat vásárolni, ahol évfolyamtársammal, Suri Andrissal találkoztam, ő Mosonmagyaróváron él.
Csütörtök este Tom Lumen koncertjén voltunk Zsuzsival, apuval és Laciékkal. Egyedül kezdte, majd több vendégzenész barátja is fellépett. Nagyon klassz este volt.
Hullámlovaglókkal is volt egy filmvetítés két hete. Szkalák Gergőék, Dávid, Lilla, Sticó és még sokan mások is ott voltak. Felraktam egy saját képet a vetélkedőre, amivel bekerültem a jobbak közé.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .