Első hazai SUP, név-és szülinapok, ARNI

Pár hete voltunk Dávidéknál, ahol januárban kisbaba született. Aranyos, szép kislány, a japán mamájára hasonlít. Én is a kezembe vettem. 

Két hete vízre tettük a SUP-okat. Andréval és a barátnőjével lementünk a Velencei tóra evezni. Nagyon jó idő volt, még póló sem volt rajtunk. Azóta sajnos elromlott az idő, így nem tudunk vízre szállni. Csináltam egy rövid videót: 

2 hete megérkezett az új SUP szállítmány,  van közöttük 3 teljesen új. Nagyon szépek, reméljük másoknak is fognak tetszeni. 
Munkahelyi buli volt egy étteremben, 2 régi dolgozó távozott a csapatból. 
Gabónak és Lackónak is volt szülinapja, Gabóét a Gábor nappal együtt anyáéknál ünnepeltük, sokan voltunk. Lackót Gábornál, a Normafa úton köszöntöttük. Túlszerveztük, én Budaörsre mentem, csodálkoztam, hogy senki sincs még ott, telefonáltam, és kiderült, hogy nem ott lesz. 
Március utolsó hétvégéjén egy újfajta tréninget próbáltunk ki. Az ARNI módszert most fogják bevezetni itthon, a “konduktorok” kerestek pácienseket, akikkel gyakorolhatnak. Szombaton és vasárnap is voltunk Zsuzsival, több új gyakorlatot is mutattak. Érdekes, hasznos volt! 

Egy hete Zsuzsi szülei voltak nálunk 3 napig. Sok programot csináltunk, voltunk az állatkertben, a kocsmában ebédeltünk. Meglepetésként koncerten voltunk a Kongresszusi Palotában.    

Húsvét szombatján anyáéknál voltunk Zsuzsival, finom kalácsot, sonkát, sütit kaptunk. Dolgoztunk is, együtt csináltuk meg az idei árkalkulációt. 
Továbbra is járok kéztornára, tornára, 3D-foglalkozásra, sűrűek a napjaim.   

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .