Gemenci kirándulás és írásgyakorlás

Anikó: elnézést a nagyon megritkult bejegyzésekért, de annyira sűrű mindannyiunk élete.  Péter ugyan hétközben változatlanul háromszor eljön hozzánk, de viszonylag rövid időre. És a blog változatlanul úgy készül, hogy Peti diktálja, Gábor leírja a füzetbe, én meg feltöltöm a weboldalra, ahogy hozzájutok. Azért ez nem segíti a rendszeresebb jelentkezéseket.     
Még annyi megjegyzés, hogy kb. két hete elképedve hallgattam, ill. beszélgettem Péterrel. Folyamatosan, mondatokban beszélt! Egyfolytában!

Péter

Meghalt Zsuzsi nagymamája. Nagyon szép temetése volt Győrben, sokan eljöttek. 
Sokat dolgozok a thai képekkel, rengeteg fotót készítettünk, folyamatosan töltöm fel őket a Facebookra. Már meg is kérdezte valaki, hogy kiköltöztünk?   
Hetente háromszor megyek dolgozni, illetve folytatom a terápiákat. 

A hétvégi négynapos ünnepből 3 napot a Gemenci Nemzeti Parkban töltöttünk Zsuzsival. Én találtam ki, hogy idemenjünk. Az első nap a házigazdánk elvitt motorcsónakázni a nagy Dunára és a holtágba. Sok szépet láttunk, nagyon tetszett. Még sosem jártam arra.   
Vasárnap béreltünk egy kis hajót, ami átvitt minket a Duna másik partjára. Öcsinek hívták a tulajdonost, ismeri a folyót, mint a tenyerét. Kitett minket, és ott kezdtünk Zsuzsival SUPolni.  Jó sokat eveztünk, egyszer csak elkezdett hatalmasokat villámlani. Zsuzsi jobban megijedt, gyorsan elindultunk hazafelé egy másik, keskenyebb holtágban. Már jó messzire eljutottunk, amikor észrevettük, hogy kidőlt fák, bokrok zárják el az utat. Visszamenni sok lett volna, végül nagy nehezen átvergődtünk a fák, gallyak között. Féltettük a SUPot, hogy felakad, kilyukad, és persze magunkat is. Már kezdett sötétedni, és még a nagy Duna másik partján voltunk. Szerencsére jött arra egy kisebb csónak, megkértük a tulajdonost, és ő behúzott minket a kikötőbe. Már késő este volt, nagyon elfáradtunk. Voltunk a kisvasúttal is kirándulni, rengeteg állatot  láttunk. Zsuzsi kedvence egy fa volt, hihetetlen méretekkel és külsővel. 

Május elsején Székesfehérváron, egy kis mesterséges tavon SUP-jóga bemutatót és deszka-kipróbálási lehetőséget csináltunk egy fehérvári jógaoktatóval, aki a jógaoktatást szokta velünk csinálni. Nagyon nagy sikerünk volt, alig tudtuk a gyerekeket kicsalogatni a vízből, tetszett nekik. Páran ugyan beleestek a vízbe, de ez nem zavart senkit, a víz nem volt sem mély, sem hideg.   

Ma korán jöttem Budaörsre, Gábor is a közelben járt, beugrott, így négyesben ebédeltünk a teraszon, jót beszélgettünk. Gyönyörű a kert, hihetetlenül sok szép virág nyílik hetek óta.

Felhívtak a János Kórházból pár hete, hathetenként újra mehetek újra. Pszichológussal is beszéltem, hasznos volt. Jobb kézzel kell írnom, gyakorolnom, mégpedig írott betűkkel. Néha jobban megy, néha – most is – csak nagyobb betűket tudok írni:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .