Első tavaszi SUP-olás

Elnézést, hogy csak most jelentkezem, nagyon sűrűek voltak az elmúlt hetek!

00 11187858_10205461790797899_784584775_o

Most szombaton a Velencei-tavon SUPoltunk közösen az első tavaszi Supline-os szervezett eseményen. Sokan voltunk, összesen 16-an, és hosszabb túrára is elmentünk a még kissé hideg víz ellenére. Bő két órán át eveztünk. Én szerencsére nem estem bele.
Reggel még csendes volt az idő, kihasználtuk a kedvező alkalmat. A SUP-túra után pedig következett a jól megérdemelt lángosozás.

A síeléskor az erős napsugárzás miatt brutális herpesszel kellett megküzdenem. A hazatérés utáni hétvégén két napra elmentünk a Börzsönybe. Csodás idő volt. Nagybörzsönyben szálltunk meg. Nagyon sokat kirándultam. Az erdei kisvasút nagyirtáspusztai végállomásától egészen Nagybörzsönyig gyalogoltam, ami kb. 7 km. Jó kikapcsolódás volt.

Az előző hétvégén, szombaton elmentünk a Füvészkertbe. A cseresznyefa virágzás ünnepe volt. Sajnos nem vittem magammal fényképezőgépet, de még a telefonos képeken is látható, mennyire szép volt minden. Utána buliba mentünk, ahol táncoltunk és csocsóztunk.

Múlt csütörtökön elmentünk egy új terapeutához, aki a Tomatis-módszerrel dolgozik. Ígéretesnek tűnik, bár nagyon messze van. Hangterápiával kezelik a fület az agyféltekék munkájának összehangolása érdekében.

Vasárnap ellátogattunk a Nemzetközi Könyvfesztiválra a Millenárison, utána pedig a Zsigmond Vilmos fotókállítást néztük meg a Ludwig Múzeumban. Nagyon tetszett a tárlat, kedvet kaptunk, hogy megnézzünk néhány filmet.

Hétfőn új terápiát kezdtem el. Öt egymást követő napon mágneses stimulációs kezelést kapok. Ezt torna, masszázs és egy alkalommal hangtálazás is követi.

Közben folyamatosan, minden nap dolgozom a munkahelyen. Élvezem. A Supline-nal is sokat dolgozunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .