Csaba testvér, Havervagy – Ötkert, Képek a napi munkáról

Múlt hét szerdán az Ötkertben voltunk, a Havervagy Böjte Csabát hívta meg. Ágival, apáékkal és Éles Csabával mentünk el.

2012.11.07., Ötkert

Annak idején nem írtunk róla, de 2009. február 26-án Böjte Csaba meglátogatott Karda Robi testvérrel az OORI-ban. Akkor még tolószékben ültem, nem tudtam beszélni, nagyon- nagyon örültem neki. Ismertem személyesen, egyszer, amikor a téli szörfmentes időben ráértem, kimentem három hétre Dévára, dolgozni, segíteni. Nagyon élveztem, sokat beszélgettem Csaba testvérrel, mert én „szállítottam” őt, kettesben vittük szét a mikulás-ajándékokat a különböző házaiba, és sokat beszélgettünk. Jó volt újra hallani, látni.

Amióta itt volt Andrea (aki stroke-t kapott), minden nap gyakorlom, hogy a kezem ujjai mozogjanak, a belső energiámat használom. Voltunk Ágival moziban (Aréna), megnéztük a 007-es James Bond filmet, nagyon jó volt. Pénteken Andrea stroke-s csapatához csatlakoztam, akik Kispesten, egy rehabilitációs központban szoktak nyolcan együtt tornászni egy terapeuta irányításával. Nagyon jó volt, minden tagomat megmozgatta, ha tudok, máskor is megyek. Vasárnap Márton napi lúdevésre jöttünk az Ördögoromba. Anya finomat főzött, libamellet és kacsacombot sütött. Itt volt Gabó és Lacóka, nagyon aranyosak voltak. Gabó délután Orsival bábszínházba ment, élvezte. Hétfőn elmaradt a logopédia, így apával Budaörsre mentünk uszodába. Készült videó is, a delfinezés jól ment, legalábbis ezt éreztem. Miután megnéztem a videót, rájöttem, hogy még „kicsit” gyakorolnom kell sajnos. Kedden Ági Londonba utazott, én vittem ki a repülőtérre. Szerdán Zita nagyon megdicsért, minden kérdésre tudtam a választ, és még egy lakást is eladtam neki (ez volt a feladat).

És a foglalkozásokon készült képek, hogy lássátok, hogyan dolgozunk nap, mint nap. Ezekről kevesebbet írok, hiszen ugyanazt csinálom minden nap, de kicsit mindig jobban!

Futópadon, élvezem!Jobb kézzel is fogom!Logopédia ZitávalTorna LacivalTükör előtti gyakorlás

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .