Csaba Anikó: freeblogköltözés , utólagos kármentés

Csaba Anikó: ma átnéztem a korábbi blogbejegyzéseket. Bevallom, ritkán szoktam visszaolvasni, még ma is nagyon megvisel. Mennyi idő, mennyi remény, mennyi fájdalom és mennyi öröm. Emberi és anyagi veszteségek, de persze sokkal – sokkal több nyereség kapcsolódik ezekhez az évekhez.

A lényeg azonban, hogy most rászántam az időt (erre is jó egy törött láb miatt otthonülős hétvége). Alaposabban ránéztem a freeblogból átmentett szövegekre, képekre. Kiderült, ezt már sokkal korábban meg kellett volna tennem, elég sok kavarodást találtam. Rengeteg bejegyzés kétszer, de néha háromszor is megjelent, főleg a korábbi dátumoknál tapasztaltam ezt. Hogy el is tűnt-e esetleg, azt nem tudom. Két gépről dolgoztam, az egyiken a blogot néztem, a másikon adminként javítgattam, töröltem a duplikált írásokat. Remélem mindet megtaláltam.

Sajnos sok képet nem valószínű, hogy tudok pótolni, érdekes, hogy a videók jobban megmaradtak. Annak idején rendszeresen készítettem a freeblogról mentéseket, de még sosem sikerült megnyitnom őket, :-(. Elnézést azoktól, akiknek nehézzé tettük az olvasást, de a költözéskor annyira megkönnyebbültem, hogy sikerült egy számítógéphez értő szakembert találni, aki átmásolta a teljes blogot, hogy eszembe sem jutott részletesebben ellenőrizni a munkáját..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .