BÚÉK!

Decemberben volt Zsuzsiék hagyományos évbúcsúztató bulija, most a Symbolban. Nagyon sokáig maradtunk, jól éreztük magunkat.

2018.karácsonya azzal kezdődött, hogy előtte 3 nappal beteg lettem. Lázas voltam és köhögtem. 10 éve nem voltam beteg! Szerencsére karácsonyra meggyógyultam.

Karácsony előtt Zsuzsival Márknál voltunk.

A MOM-Leroyban megtartottuk a hagyományos baráti karácsonyi összejövetelt, majd a kocsmában a szokásos karácsonyi gyerekes „bulit”.  

A karácsonyi ebédet Gáboréknál fogyasztottuk el, aztán megjött a Jézuska. Délután a gyerekeket elvittük Orsiékhoz, mi Csaba Laciékhoz mentünk mindannyian. Tizenegyen voltunk, olyan volt, mint régen.

Elkészültek az esküvői képek, nagyon jók lettek! 

Másnap Zsuzsival leutaztunk Győrbe Zsuzsi szüleihez. Én este visszajöttem, mert 26-án ünnepeltük Csaba Laci 70. születésnapját. Tőlünk Laci egy sajátfényképes tortát is kapott.

28-án anya születésnapját ünnepeltük, Petra is eljött, nagyon jó volt. Anya finomságokkal készült, Gábor (a tesóm) nagyon jó tortát vett.

30-án Pölös hazajött és elmentünk Bonaval kiegészítve kocsmázni a Kazinczy utcába.

Szilveszter napján sűrű programunk volt, anyáéktól színházjegyet kaptunk mindannyian, a Diótörőt néztük meg mind a heten az Erkel színházban, fantasztikusan gyönyörű volt. Opera után a lovira mentünk, rengeteg ember volt az év utolsó futamain. Mi is fogadtunk Zsuzsival, a 7-es lóra tettünk, és hála Istennek nyertünk (500 forintot).

Szilveszterkor otthon maradtunk Zsuzsival, fáradtak voltunk.

Újév napján hagyomány, hogy anya lencselevest és palacsintát készít, most is így volt. Jó sokan, tizenketten voltunk, Boldi és Viki is ott volt a két kislánnyal és Petra is eljött. Estig beszélgettünk, a gyerekek jót játszottak.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .