Buddhizmus és Balaton

kilátás a stúpától Becskére17.karmapaBecske faluút felfelé (a stúpához)Karmapa megáldotta Ágitsátorozás a szép Becskén17.karmapa előadásaÁgi a StúpánálKarmapa megáldotta Pétert

Háromágyas szobában (Anikó, Gábor)115 méter magasra szállt a léggömb (velünk)

Sátoroztunk Becskén, nagyon szép a táj. (Becske 100km-re van keletre Budapesttől, Nógrád megyében. – Apu pásztói, ami szintén Nógrád megyében van!). Péntek délben indultunk le, én nem tudtam, hogy mi ez tulajdonképpen, amire megyünk. Eljött egy tibeti láma (17.karmapa), és az ő előadására mentünk. (A gyémánt út buddhizmus, a buddhizmus “nyugatiasított” megfelelője). Sátorban aludtunk. Pénteken fennt a Sztúpánál meditáltunk. (A Sztúpa körül sétálva kívánni szoktak) Én arra meditáltam, hogy meggyógyulok. Nagy szó! Pénteken és szombaton este volt a karmapa előadása, aki meg is áldott minket! Kilóméteres sor állt, és Ági révén előre engedtek minket. Menedéknevet kaptunk. Én a “bölcsesség kard mandzsuri” nevet kaptam. (nem tudja valaki mégis mi az a mandzsuri???) Ági az “igazság és szerencse fénye” nevet kapta! Nagyon szép!

Hazafelé nagyon szép úton jöttünk (én találtam ki!). Megálltunk egy horgásztónál enni, és felfedeztünk egy Sárkányvölgy nevű helyet is. Utána ördögoromban úsztunk egyet, mert nagyon meleg volt (anyáék nem voltak otthon).

Kedden leutaztunk Balatonszabadi-sóstóra. Vízparti volt a szállás, a Papir Üdülőben (Ági papája Nándi révén voltunk ott, azt hiszem 15 ember volt) Nagyon meleg volt. Fú nagyon érdekes volt az egész. Paddleöztem, úsztam kicsit, szörföztem, kitoztam, helikoptereztem, voltunk este Siófokon, nagyokat aludtunk, katamaránoztunk. Minden csodálatos volt. Csocsóztunk Zalánnal, megtanítottam Pizzát windszörfözni. 1,5h alatt megtanult! Ügyes. Én trapézoltam a windszörffel, mindkét irányba! Minden csodálatos volt.

Anya és apa Berlinben voltak vásáron, mi kedden, ők szerdán indultak, ugyhogy ma találkoztunk velük élménybeszámolóra.

Péter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .