Balaton

Golftanya, 2012.07. 19.Kalandpark, 2012. júliusÁgi pizzát sütöttA hajó Kacsa- és hattyúetetés BalatonfüredenGabó a kalandparkbanJön a vihar!

Pénteken Orsiékkal Szunega Kati születésnapi bulin voltunk a golftanyán, nagyon jó volt.

Újra Balaton, 6 napot voltunk Tihanyban, szombaton mentünk. Sokan voltunk, Anya, Apa, Gábor, Orsi, Lacika, Gabó és Dóri (Orsi keresztlánya).

Szombaton Ágival vitorláztunk Németh Örssel, és nagyon jó volt! A kikötőben beesett Ági napszemüvege a vízbe, és másnap Örs kihalászta, úgyhogy nagy az öröm. Köszönöm! Először is, hogy elvitt minket vitorlázni, és azt is, hogy kibúvárkodta a szemüveget. Vitorlázás után Ági barátnőjéhez Mariannhoz mentünk Aszófőre, 15-en voltunk, jót beszélgettünk.

Vasárnap szél volt (és hullámos víz), először ment jól a windsurf kis deszkával (!), aztán a másik irányba nagyon nehéz volt, próbálkoztam, de nem sikerült olyan jól. Apa szintén próbálkozott, neki még inkább nem sikerült a hullámok miatt.

Kedden ugyancsak szél volt, de nagyon fáradt voltam, úgyhogy reggel kirándultunk Balatonfüreden, aztán délután szörföztünk. Apu profi volt, én újra megpróbáltam. Jól ment az egyik irányba, aztán vissza, a hullámok miatt nagyon nehéz volt. Este Ági pizzát sütött, ízlett.

Szerdán is szörföztünk és kevés volt a szél, inkább paddleöztem, kis (alattomos) hullámok voltak. 3x mentem, 2x nagyon hullámos volt, harmadjára már jól ment. Dóri először próbálta, Ági és Apu profi volt.

Ma (csütörtökön) Sajkodon voltunk és nagyon jól ment a paddle, nagyon szép volt! Tükörsima volt a víz! Nagyon élveztük!

Voltunk Kalandparkban a gyerekekkel, ügyesek voltak. Holnap anya névnapja lesz, Orsi és Dóri Tiramisut csináltak. Mi megyünk haza, mert pénteken utazunk Erdélybe Jojóval és Andrissal.

Pedro

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .