Augusztus 20. És dícséreteket kaptam

Agi 13080057

Szombaton kis buli volt nálunk, Ági révén. Hatan voltunk, nagyon kellemes volt. Vasárnap délután az Ördögoromban voltunk, aztán az Alleeba mentünk, moziba, a Red2-t néztük meg Bruce Willissel. Aztán sajnos elhagytam – ellopták a pénztárcámat és az összes igazolványomat. Hétfőn Nándiéknál voltunk, átsétáltunk, kellemes volt. Kedden este a Kecskeméti utcában egy tetőteraszról néztük a tűzijátékot, fel is vettem a telefonnal: Tűzijáték, 2013 08 20. Szép volt, 7-kor mentünk oda, gitárzene volt, kellemes. A tűzijáték alatt hűvös lett, sokan fáztak. Éjfélkor mentünk haza, jó este volt.

Ma reggel megdicsért Zita, hogy nagyon jó voltam. Lódi Eszter azt mondta anyának tegnap, hogy egy éve beszéltünk telefonon, összehasonlíthatatlan, mennyit fejlődtem. Áginak a fogorvos, Levente mondta, hogy nagyon sokat fejlődtem, változtam, mióta ismer. Időnként olyan szófordulatokat használok, úgy beszélek, hogy már el tudja képzelni, milyen lehettem a baleset előtt. És tényleg, én is megdöbbenek néha, hogy ezt én mondtam?
Most telefonálgatok, vendégeket hívok az Ördögoromba, holnap lesz a születésnapom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .