Apa 70 éves születésnapja

Két hete gyönyörű idő volt, ezért lementünk Velencére SUPolni. Két vendégünk volt, a nálunk dolgozó Mariann és indiai férje (Radzsi). Találkoztunk Nagy Imréékkel is, akik halászlét jöttek enni a közeli csárdába. Szerintük itt főzik a legfinomabbat.

Otthon elromlott a mosógép, ezért anyuékhoz vittük a ruhát kimosni. De már megrendeltük az új gépet, jövő héten fogják kihozni. Múlt hétvégén Bajon voltunk Zsuzsival, a rokonainál, nagyon kellemes volt. Zsuzsi volt Máltán 4 napot a cégével, így szalma voltam pár napig. Épül a ház Budaörsön, lassan elkészül az első szint falazása. 

Október 5-én volt apa 70. szülinapja, eljött a teljes szűk család, nagyon sokan – huszan voltunk. Itt voltak Ildi + Laci, Gabi + Vili, Balázs, Dávid+Yuri+Sarah, Petra, Gergő, Eszter + Tom, Gábor+Gabó+Lackó és mi Zsuzsival. István délután jött, este nem ért rá. Mindenki jól érezte magát, anya finomakat főzött és sütött. Esztóék ajándékba 3 tálca, 70 db dobozos sört hoztak, ami nagyon egyedi és jópofa volt. Jókat nevettünk a különböző sztorikon. Apának Gabó és Lackó készített ajándékot, nagyon örült neki: 
Most szombaton pedig apa Csépe unokatesói jöttek el Budaörsre apát és Maricát köszönteni. Isteni idő volt, így a fele család a teraszon ebédelt. Nagyon jó volt, hogy Toncsi néni és Pista bácsi is itt volt. Sajnos Ildi nem tartott velünk. Jó volt hallgatni a régi történeteket. Tizenhatan voltunk!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .