Csaba Eszter és Laci tegnap délelőtt rávették Pétert, hogy szabaduljon meg a kötéstől, így kötszer nélkül, szalmakalapban sétálgat a kertben.
Az első szünidős nap nagyon kellemesen fejeződött be. Gábor szülinapját, Péter hazajövetelét ünnepeltük, a „szűk” családdal, sajnos nem mindenki ért rá, így csak tizenhatod magunkkal. Hosszú ideje nem volt az Ördögoromban ilyen jó hangulatú, kellemes, vidám együttlét.
Péntek délután Bánlaki Tamás jelentkezett, Peti rögtön aggódni kezdett, hogy a házi feladata nincs készen. Reméljük talán Tamás ez alkalommal nem lesz szigorú.
És folytatódik, legalábbis Péter számára az ünneplés, este Miczek Szilvi jön érte, és viszi Zsuzsihoz és Balázshoz, fotónézegetésre.

1 thought on “

  1. Szia Peti!
    Örülök, hogy így látlak, vidáman , mosolygósan, jó erőben.Sokat gondoltam Rád az elmúlt pár napban mert Sóstón voltunk és az örült szélben sok társadat, barátodat láttuk a vízen. Sok kérdésem lett volna hozzád, hogy, hogy is működik az a kite és hogy lehet akkorákat ugratni vele, de nem voltál ott hogy felvilágosíts. Így buta maradtam.Remélem jövőre Téged is ott látlak majd és büszkén dicsekszem az ismerőseimnek.
    Szeretettel

    Palkó Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .