Anikó:
A napok egyre könnyebbek, ma már többször is nagy sétát tett Péter, lekísérte Gábort és Esztert is a bejárathoz, utána velünk is lejött az előcsarnokba. Jókedvű volt, sokat mosolygott, nevetett. Ma elkezdődött a gyógytorna, aminek nagyon örült, így az idő is gyorsabban telik.

2 thoughts on “

 1. Drága Peti!

  Neked még ez a „műtős-sapka” is nagyon jól áll! Nem akarod esetleg az orvosegyetemet is elvégezni?Ilyen kitartó,állhatatos emberekre nagy szükség lenne… Komolyra fordítva a szót,nagyon-nagyon boldogok vagyunk,hogy túl vagy a nehezén,további villámgyors gyógyulást kivánunk Szathmáryék

  • Szia Peti! 🙂

   Ismét alátámasztottad,hogy nem hiába kaptad a Péter nevet,mert ezt a műtétet is olyan sikeresen magad mögött hagytad,mint az elmúlt időben,oly sok mindent!! :o)
   Nagyon jó olvasni,hogy ismét szépen javul az állapotod és a kedved is kezd a régi lenni! :o)
   Az eddigiekből kiindulva biztos vagyok benne ,hogy amint tudsz teljes lendületeddel és erőddel azon leszel,hogy gyakorolj,erősíts és számolgasd a lépcsőket az emeletek között! Kívánok hozzá rengeteg erőt,kitartást!

   Már nagyon várjuk a névnapi találkát!
   Nagyon sokszor gondolunk Rád,millió puszi ! :o)

   Petra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .