Ismét Pedro jelentkezik, bár Linda ír…

Ma végre lementünk a SURFBEACH-re!!! 🙂

Bár a programot egy kis teketória előzte meg, végül jól döntöttünk!

Nagyon jól halad a faház építése, és nagy örömmel láttuk , hogy rengetegen voltak a vízen!!!

Sok régi baráttal most találkoztunk először és talán ezért is tűnt olyan félelmetesnek a mai nap.

Távozáskor viszont nagy kő esett le a szívünkről, mert nagyon nagy szeretettel fogadott minket mindenki és öröm volt látni a Surfbeach újraéledését!

Hétvégén ismét újabb látogatók jönnek, akiket nagyon várunk!

Köszönjük a sok email-t, nagyon jó érzés olvasni őket!

 

Ciao,

 Linda és Pedro

8 thoughts on “

 1. Azt hiszem sokunk számára, akik oly sok dolog miatt szívünkbe zártuk ezt a helyet, tényleg nagyon nagy öröm látni,hogy éledezik a Surfbeach.
  Épül a faház, nagy a nyüzsgés, Zari fülében egy szerkezettel intézkedik.
  És ami még teljesebbé tette a boldogságot, az az, hogy Te ott voltál Peti.
  Remélem sokat találkozhatunk ott Veled, mert nekünk nagyon nagy öröm látni Téged.

  Ügyes legyél csak mint eddig..

  puszi
  Jolán

  • Az egész hét azzal telt el, hogy 1-én lemegyünk a Surfbeachre, és megnézzük a visszaépülő házat. Péter azonban szerda este azt mondta, nem akar odamenni, biztosan sokan lesznek. Majd megnézi a készülő házat, ha nincs ott senki, de még nem szeretne találkozni egyszerre sok emberrel. Elfogadtuk a döntését, de azért reménykedtünk, hátha…
   Így megfordítottuk a tervet, és először Tihanyba mentünk, Orsihoz és Gáborhoz. Az utazást, a kompozást, a Balatont nagyon élvezte. És ebéd után úgy döntött, mégis menjünk át, ha már a papájának az építkezés miatt úgyis mennie kell. Nagyon feszülten indultunk, vajon jó-e, hogy erőltettük? Így utólag, azt hiszem, hogy igen. Örült a nagy szeretetnek, amivel fogadtátok, és örült a házat építő ismerős embereknek is, akikkel szintén most találkozott először. A partra nem kívánkozott, csak távolról nézte a kite-okat.
   Szép esténk volt otthon, kicsit komolyabb, szomorúbb volt, mint máskor, de ez a látogatás, a felé irányuló szeretetek is segít mindennapi küzdelmei folytatásában. És persze köszönet az egyre több látogatónak is!

  • Szia Peti!

   Örömmel olvastam Anikó írásából , hogy újabb lépéssel haladsz előre ami most nem a szó szoros értelmében értendő hanem a lelked lépett egy hatalmasat előre. Ez erősít lelkileg is és fizikailag is.Sokat gondolunk Rád és szurkolunk Neked.
   Sok puszi ligetről
   Palkó Judit

  • Szia Peti!

   Az élet egyik legnehezebb feladata félelmeink,akaratunk,önmagunk legyőzése!Nagyon nagy dolog,hogy rá tudtad magad szánni és végül elmentél.Csodálatos dolgokra vagy képes és nagyon gratulálok,hogy ilyen bátor voltál és nem futamodtál meg előle!
   A neved is utal milyen erős egyéniség vagy( kőszikla),de ilyen feladatoknál mutatod meg igazán hogy mit is tudsz,mire vagy képes! 🙂
   Nagyon sok puszi!
   Petra

  • Sziasztok Pedro, Linda!
   Régen írtam, de ez nem azt jelenti, hogy nem látogatom rendszeresen a blogot! nagyon örülök a sok pozitív változásnak, csak így tovább!
   Remélem hamarosan találkozunk!
   sok sok puszi:Gab

  • Peti, szuper volt látni Téged, meg azt is hogy az olvasottakhoz képest mennyit fejlődtél…
   Igaz, már készülődtem, hogy valamikor meglátogatlak, de a Jolánék invitálása után jó ötletnek tűnt, hogy bővítsem azok táborát akik nagy-nagy szeretettel látnak viszont a a parton Téged.

   minden korábbi találgatásomat, elképzelésemet felülmúlta állapotod, tudom, hogy hosszú még az út, de nekem, aki nem látott a baleset óta, nagyon pozitív volt az összkép szombaton. csak így tovább:-)))

  • Pedrókám, egy csoda volt látni téged vasárnap! nagyon hiányoztál és nagyon örültem, hogy láthattalak, beszélhettünk! köszönöm nektek ezt az élményt!!!!!

   +++vibes+++
   PEDRO
   09

   soma

  • Szia Péter!
   A héten szeretnélek meglátogatni, valószínűleg Agnikával érkezünk 🙂
   Természetesen még hívom előtte Mamádat, hogy mikor lenne jó mindenkinek :-)Puszillak addig, és izgatottan várom, hogy lássalak!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .