Amint azt már többen tudjátok, megszületett a legifjabb Csaba Gábor! Tegnap 6 óra 19 perckor mutatta meg a nővérkéknek és a büszke szülőknek, hogy ki az új úr a (kór)háznál! Tegnap este már mi is láthattuk, és gyönyörködhettünk benne, de íme egy kis ízelítő a többi kiváncsiskodónak! A képen 3 Csaba Gábor és a mi Pedronk!

11 thoughts on “

  • Kedves Csaba család!
   Szívből gratulálok az első unokához! Egészséget és sok boldogságot kívánok! Remélem hamarosan Márkkal is tud találkozni a legfiatalabb Gábor!
   Rég nem írtam, de minden nap olvasom a blogot. Peti fantasztikus vagy! Sok puszi Diana

  • eljenek a fiuk!
   egy kislanyrol majd ti gondoskodtok!!!
   elvezzetek minden pillanatot a kis tronorokossel!
   puszi, szonja ale sara mark

  • Sziasztok Blogolvasók!

   Volt egy kis időm, és elmentem megnézni Peti úszó óráját. „Véletlenül” egy volt tanitványom foglalkozik vele, aki elmondta, hogy ilyen szorgalommal, ekkora akarattal,ilyen gyors előmenetellel ő még nem találkozott!! Csak a Petivel foglelkozik az órán. Ez heti háromszor, másfél órás „tréninget”jelent. A derékig érő vízben, először járnia kellett (természetesen minden segítség nelkül), aztán jött a vizigimnasztika, és a különböző úszófeladatok. A lagnagyobb öröm, hogya a mell lábtempója, csaknem szimmetrikus!! Ebben az úszásnemben úgy úszik kézzel-lábbal, hogy az Enikő (tanárnő) fogja az előre kinyújtott jobb karját, és igy kicsit segit neki a levegővételnél. Gyorsúszásban, a jobb kezét még nem használja(feje bent a vízben, majd levegővételnél kiemeli) . Hátúszást csak bal kézzel és természetesen mindkét lábbal csinálja. E két úszásnemet egyedül, segítség nálkül gyakorolja.
   Foglalkozások végére jól elfárad, de legszívesebben minden nap de. és du. is menne a vízbe! Alig várja a következő foglalkozást.
   Sziasztok: Csaba Laci

  • Nagy öröm így együtt látni a Csaba fiúkat,gratulálok a trónörököshöz,
   s remélem még látunk fotókat a legkisebb Gáborkáról.A Petiről szóló híreket pedig boldogan olvasom,s hallom az ifju nagypapá-
   tól is,hogy milyen fantasztikus
   akaraterővel,szorgalommal,kitartással dolgozik minden nap.Hát nem cso-
   dálatos,hogy ennyit javult az álla-
   pota,hogy ott ül a padon csábosan
   mosolyogva?Drága Peti! Csak így tovább!!!
   Puszi mindenkinek Ildi

  • Időnként belenézek Peti blogjába…csak úgy, mert érdekel mi van vele, hogy halad ebben a heroikus küzdelemben. Bennem is az jelenik meg minden egyes olvasásnál, hogy mekkora kűzdeni udásról tesz bizonyságot Pate nap mint nap, és hogy milyen, csak haladóknak, profiknak való pálya za, ahol nap mint nap megméri magát. Jó volt látni, hogy ebbe a válogatottba megérkzett egy új játékos is, a legifjabb Csaba Gábor személyében 🙂
   HAJRÁ FIÚK!

  • Kedves Blogolvasók és Blogírók,
   elnézést, hogy mostanában ritkábban írunk, de mióta Peti hétvégére hazajöhet, még gyorsabban telnek a napjaink. Ugyanakkor ki vagyunk éhezve és nagyon várjuk a Ti bejegyzéseiteket. Ki szoktam nyomtatni, és délután beviszem a Petinek. Változatlanul feltölt mindannyiunkat, ha azt érezzük, hogy nem vagyunk egyedül, a barátok továbbra is követik a Peti sorsát.
   Minden nap kint vagyunk a Petinél, de napközben is beszélünk, jelentkezik telefonon, ha ráér. Számunkra akkor indul a nap, amikor felhív minket, és jó reggelt kíván. Aggódva figyeljük a hangját, jókedvű-e, hogyan aludt, milyen lesz a napja? Örülünk minden apróságnak, minden új szónak, mondatnak. Rengeteg terápián vesz részt, gyakran ½ 5 – 5 óráig tartanak a foglalkozásai, és házi feladatokat is szokott kapni. Alaposan elfárad estére.
   Néhány újdonság a Péterrel kapcsolatban, amit talán nem tudtok:
   Átkerült egy kétágyas szobába, aminek nagyon – nagyon örül, viszont itt sokkal önállóbbnak kell lennie, azóta szinte teljesen egyedül öltözik.
   Egyre biztosabb a járása. Mindannyiunk örömére a múlt hétvégén a kerekesszéket nem vettük ki az autóból, elég volt a bot! Budakeszin is szinte csak akkor van rá szüksége, ha nagyobb távot kell megtennie, vagy ha igyekeznie kell valahová.
   Az elmúlt hétvégén több jó – izgalmas dolog is történt. Szombaton moziban voltak a Lindával! Vasárnap pedig meglátogatta az újszülött keresztfiát, ehhez azonban Orsiéknál kb. 50 lépcsőt kellett le- és felfelé megmásznia! Megtette!
   A kitartása rendíthetetlen, nagyon szorgalmas, nem is tudom, honnan veszi az erőt, hogy nap, mint nap újra kezdje a rengeteg gyakorlást, ismétlést, feladatot. Az eredményekkel nem mindig elégedett, szeretne sokkal gyorsabban haladni, de általában töretlen a jókedve és az optimizmusa.

  • Szia Peti!

   Remélem ebben a gyönyörű tavaszi időben a sok munka mellett szakítani tudsz egy kis időt,egy rövid,ám élményekben annál gazdagabb sétára a kertben.Ezek a simogató napsugarak feltöltik az embert egy kis energiával,és jó kedvre derít……… habár,ezidáig Neked volt a legtöbb erőd,energiád és kitartásod mindenki közül! :o)
   Nagyon sokat gondolunk Rád,kitartás!

   sokszor puszilunk
   Petra és Attila

  • Kedves Anikó!

   Nagyon jó olvasni a nagyszerű híreket Petiről. Nem múlik el nap, hogy ne gondolnék rátok. Továbbra is csodálom töretlen kitartásotokat és Peti hihetetlen akaraterejét, derűjét (bár ez tőle nem is olyan hihetetlen). Nagyon örülök az új jövevénynek és gratulálok az ifjú szülőknek.

   Sok puszit küldök,

   Marica

  • Drága Anikó!
   Hát persze,hogy nem vagytok egyedül
   hiszen biztosan változatlanul nagyon sokan gondolunk Petire,s
   örülünk minden jó hírnek!Tudom,hogy
   Nektek minden nap egy külön izgalom
   vajon Peti hogy van,mennyit javult,
   de az a kitartartás,szorgalom ,
   gyógyulásba vetett hit és jókedély,
   ami Peti arcáról sugárzik, záloga a
   a gyors felépülésnek.
   Puszi mindnyájatoknak Ildi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .