Aki rákattint erre az oldalra, tudja miért jött létre:

Peti tíz napja egy nyakát érő ütés következtében kapott egy stroke-ot itt Brazíliában, és azóta is az intenzív osztályon kezelik.

Sokan és sokszor kértétek már, hogy készítsünk egy nyilvános fórumot, ahova leírjuk Peti aktuális állapotát, de az elmúlt időszak óriási izgalmakkal és félelmekkel telt, és addig nem akartuk meghozni ezt a lépést, amíg nem nyertes az első csata!

Márpedig most úgy néz ki azt megnyertük!

Mielőtt rátérnék a lényegre, szeretném megköszönni Nektek mindazt a sok bátorítást, üzenetet, amiket Tőletek kapunk!

A sok ima, gondolat, meditáció, (ki miben hisz, de a lényeg: SZERETET) mind ideért, és Peti fantasztikus ébredését ennek is tulajdonítjuk.

Peti állapota most már több mint egy hete stabil, ha minden jól megy, holnaptól lekerül az intenzív osztályról és egy hét múlva, de legalábbis Karácsony előtt repülünk EGYÜTT HAZA!

Mióta felkelt, minden nap kapunk valami csodát: az orvosok sem hiszik el sokszor amiket produkál, és reméljük ez még sokáig így marad a gyógyulása során. Egy biztos: sok időre, türelemre és kitartásra lesz szüksége, és ehhez kell a mi segítségünk!

Kérlek, írjátok ide üzeneteiteket, jókívánságaitokat neki, hogy át tudjuk adni és később megmutatni, mi pedig igyekezzük frissíteni az oldalt nap mint nap.

36 thoughts on “

 1. Drága Peti, Lindusom, Csaba Család!

  Végtelenül szorítottunk az elmúlt 10 napban, és csak abban reménykedtünk, hogy Peti megnyeri az első csatát! Ez így is lett, és mi nagyon boldogok vagyunk, hogy Peti ilyen erős, és elindult a gyógyulás útján! Továbbra is minden erőnkkel drukkolunk Nektek, és annak, hogy Peti a csaták után a háborút is megnyerje!!! Várunk Titeket haza, addig is sok erőt és kitartást kívánunk: Kinga&Beni

  • Petikém!

   Nagyon szorít neked az egész csapat, mindenki izgul és reménykedik. De kemény srác vagy, és meg fogsz gyógyulni! Gondolj csak a szánkós hülyére!

  • Pedrokám
   pasira ennyit én még biztos hogy sosem gondoltam – hátsó szándék nélkül, mint amennyit rád az elmúlt 12 napban:-)
   A gyógyulással meg csak serényen ám, olvastam a kiteline fórumon, hogy a 7.0-es Torch ernyődet imádod… alig fél év és újra itt a szezon, nem te lennél, ha nem elsők között szállnál vízre.
   A karácsonyi kívánság listámon ez most dobogós helyre került! minyon

  • Pedro!

   Minden nap gondolunk rád és egy emberként szorítunk neked! Igyekezz a gyógyulással, mert csomó közös dolgunk van még…

  • SZia Peti!

   MI nem nagyon ismerjük egymást, tavaly nyáron találkoztunk egyszer Prágában egy nagyon jól sikerült RHCP-koncerten. Sok mindent hallottam felőled az elmúlt 3 hétben, jót-rosszat, én a jókban hiszek, szorítunk Neked, hajrá, bírja csak az a jól karbantartott szervezet! Rohamos jobbulást kívánunk a kis feleségemmel!

   Üdv,

   Görögék

  • Peti Drága!
   Két dologra gondolok a legtöbbet mostanában, a kicsi életre, aki még itt növekszik bennem, és arra, hogy meggyógyulj! Nagyon szorítunk érted, legyél erős és ügyes, mint amilyennek eddig megismertünk, és gyógyulj meg, hisz ki más taníthatná meg kite-ozni a kislányomat, mint Te?

  • Petikém! én már csak Micihez tudok csatlakozni, mert nálam „szerencsére” tényleg nincs senki aki féltékeny lehetne a gondolataimban állandóan jelenlévőre, azaz Rád:-)Csak így tovább a csodatevéssel – ahogy Linda írja – minden napra egy. Ez pont elég lesz!Zsuzsi

  • Szia Peti!

   Sokat gondolunk Rátok jövendőbelimmel(tudod, a szánkós hülye..:-))és mivel valszínüleg még a kiteszezon kezdete előtt egybekelünk(lehet hogy bolondok napján stílusosan), én ‘önző’ módon már akkorra kívánom, hogy meggyógyulj, és együtt rophassunk! Az is kiderült az elmúlt 10 napban, hogy gyakorlatilag Neked van a legtöbb barátod Magyarországon, hiszen mindenki a Te gyógyulásodban bízik és Érted aggódik! Ezért is érdemes hamar meggyógyulni! Sok-sok kitartást( amiben szerintem nincs hiány) és erőt kívánok Neked és persze Neked is Lindus! Zsuzsi

  • Szia Peti!

   Mi is mind nagyon drukkolunk és csak annyit mondhatok amit Gravissel-Mr Snejdyvel mindig mondunk: NEM LESZ BAJ!! HISZEN A PÉTERRŐL VAN SZÓ!! 🙂
   Pusziii

  • Nagyon jó olvasni a soraitokat – Peti mamája vagyok – és sokat segített az elmúlt napokban, hogy folyamatosan kaptuk a rengeteg sms-t, mailt, együttérző jókívánságokat Tőletek. Jó tudni, hogy ennyien szurkoltok a Petiért. Ma jó napunk volt, mert sokat össze tudtunk mosolyogni vele.

  • Petikem,

   eleg nehez ennyi jo mondat utan olyat mondani ami nem hangzik kozhelynek ugyhogy en is csak annyit szeretnek, hogy nagyon nagyon orulok , hogy nem csalodtam benned, es ilyen szuperul produkalod a javulast minden elismeresem. kemeny vagy, es gyozni fogsz. mar a nagyja megvan asszem de te a tobbi akadalyt is konnyen fogod venni. + szerencse es segitseg: vilag legszebb, legaranyosabb es nagyon szereto kedvesed (akit imadok szeretek es annyira buszke vagyok ra h ilyen eros, szuleid, testvered, testvered felesege, kisunokaocsi, rokonok, es persze a barataid!!! mindenki annyira szorit es gondol rad. sok puszi zoz

  • Azt nem tudom,hogy miért történnek olyan dolgok az életben,mint ami veled történt Drága Peti,de egy dolgot biztosan tudok,hogy CSODÁK azért vannak a világon,hogy az olyan jó emberekkel mint Te vagy megtörténjenek.
   Nagyon jó hallani,hogy Te is tartogatsz egy csodát minden napra,amivel nagyon nagy örömet okozol mindenkinek.
   Nagyon sokat gondolunk Rád és mindenkire aki kint van melletted.
   VÁRUNK HAZA nagyon,nagyon….

   Ölel
   Jolán

  • Drága Peti!

   Az elmúlt évek során számomra Te és Linda a szeretet és kitartás csodálatos példaképévé váltatok, és hiszek benne, hogy ezen erők most még jobban felerősödvén napról napra segíteni fognak gyogyulásod útján!
   Mérhetetlen szeretettel várlak haza Titeket és kívánom, hogy minden nap új csodát tartogasson Számotokra..

  • Pedro!

   Hajrá, nagyon drukkolunk és tudom, hogy erős vagy. Meg kell és meg lehet csinálni.
   Sipi vezénylésével küldjük az energiát.

   z

  • Kedves Peti és a körülötted levők!
   Ma délelőtt együtt vagyunk Szabó Jóskáéknál és Rátok gondolunk.
   Kérjük az Égiek segítségét a nyugodt és biztos hazatéréshez és felépüléshez.
   IMÁDKOZUNK ÉRTETEK!!!
   Muci Aladár
   Angela, Jóska, Angica, kis Angica és Árpád

  • Szevasz Péter, vagy ahogy Robibá szokta mondani „Peeteróneee”!! .előttem van ahogy elmosolyodtál ezen kint is:). én hazaértem épségben, és úgy hallom jövő héten már te is jössz és ,hogy minden nap megleped a nővérkéket valami új csodával, csak így tovább!
   sokat szorítunk és nagyon várunk már itthon megszámlálhatatlanul sokan!!
   nagyon sokan és Zaránd!!:)

  • Nem hiszek a véletlenekben…,az hogy mi miért történik, lehet hogy csak nagyon sokára derül ki, és amíg fény derül rá,rögös út vezet.Te remélem ezen a rögös úton végig ilyen erővel és kitartással fog lépkedni,-mit lépkedni szaladni- hogy utána visszagondolva csak azt lásd mennyien voltak melletted ezen az úton.
   szerintem kevés olyan energia szabadul fel a világon mint most és ezért lesz ebből az energiából egy nagy CSODA!!
   Kitartás és csak így tovább!!!

   Csimmáék

  • Mi sem tudunk már újdonságot mondani, csak annyit, hogy őszintén drukkolunk Petinek, és sokat gondolunk rátok!
   Reméljük jól sikerül majd a hazafele út, és utána a sok virtuális jókivánság végre összeállhat egy segítő csapattá, ami talán előmozdítja majd a gyógyulást!
   Kitartás az egész családnak!
   Kriszti és Bálint

  • Szia Peti!

   Nagyon sokat gondolunk rád(rátok), ma van Luca névnapja és ennél a hírnél most szebb ajándékot nem is kaphattunk volna. Ő is itt ül az ölemben és együtt írunk neked. Kitartás,hiszen erős gyerek vagy te!
   Várunk haza, millió puszi:
   Eszter, Luca Alda és Attila

  • szia Peti!
   nagyon-nagyon drukkolok Neked,biztosan tudom,hogy ezt a csatát is megnyered! ELLEne felejtsem mondani, ha van még szabad hely, jelentkeznék a kite-tanuló kezdő csapatba.
   sok puszi
   szzsuzsa

  • Peti!
   Nagyon sokat gondolok Rad!Messze vagyunk egymastol,de megis kozel!Gondoltal mar arra hany lecet,deszkat,vitorlat nyuztal szet?! Most magadat kell osszerakni, s ez is sikerulni fog!!!
   puszi Szonja Alessandro Sara +?

  • Szia Peti!
   Rengeteget gondolok Rátok és Lindán keresztül is nap mint nap küldöm a gyógyító szeretet bombákat! 🙂 Lehet, hogy most még nem tudod elújságolni milyen érzés, amikor sok-sok jóbarát őszínte szeretettel, tiszta szívből, folyamatosan és szinte egyszerre gondol Rád, de tudom, hogy érzed és ÉLSZ ennek az éteri szeretetnek a végtelen, gyógyító erejével!
   Lehet, hogy ebben a pillanatban is épp egy ilyen gondolatenergia varázsol mosolyt az arcodra..:-)
   Millió puszi Nektek, hamarosan újra itthon vagytok!
   VViki

  • Tényleg nagyon aggodunk sokan és sokat érted. Úgy hogy huzz bele és javulj amilyen gyorsan csak lehet.
   Szabó Zoli

  • Petikém!
   Már eddig is bizonyítottad annak a mondásnak az igazságát, hogy: ne add fel soha. Erős vagy és azt is tudod, hogy az erő az akarat, mely előbb vagy utóbb, diadalt arat.Így lesz Peti, mert veled együtt nagyon sokan akarjuk. Várunk: Ildi, Petra, Zsuzsi, Gyuri

  • Szia Peti! Az előző üzenetet a Maya írta neked! Ő is nap mint nap megkérdezi, hogy vagy és rajzolt neked egy csodaszép rajzot is, ahol már újra Kitozol a Balatonon! Jó kis szelet rajzolt neked, gondolhatod! Ő aztán ért hozzá! Már a suliban is ő a fő kitos! Mi pedig a Krisztiánnal bevetettünk mindenféle fehér mágiát, itthon és küldünk neked annyi szeretetet, ami csak belénk fér! Várunk haza! Ölelünk! Kinga, Krisztián, Maya

  • Drága Linda és Peti!

   Mindkettőtöknek írok, mert úgy gondolom, ez a harc kettőtökről szól, amit együtt vívtok meg, s minden tiszteletem, csodálatom Lindának a kitartásért, s az odaadó gondoskodásért!

   A szeretet a legjobb orvosság, a legtöbb, mint adhatunk egymásnak! Tiszta szívemből kívánom, hogy a sok szeretet, amit küldünk itthonról eljusson hozzátok, s kitartást, türelmet és végtelen sok csodát vigyen Nektek!!!!!!! Mi egy emberként drukkolunk itthon, s gondolunk Rátok, s már nagyon várjuk, hogy itthon legyetek újra!

   Sok sok puszi,

   Gréta

  • Hello Szomszéd!

   Mielőbb szeretnélek itt látni a kerítésnél, mert most nincs kinek így köszönnöm! 🙂
   Rengeteg erőt,kitartást és türelmet kívánunk Neked, sokat gondolunk Rád! Puszi!

   Panni és a Koch család!

  • Szia Peti! Eddig nem ismertelek, de Anyud jóvoltából /akit nagyon szeretek és akivel együttérzek/ most az íróasztalomon van a képed hogy ilyenné kell újra lenned. Nem tudni, hogy mikor mit miért kapunk – minden tanítás! Egy biztos, hogy a megpróbáltatások mellett érezned kell a sok aggódást, drukkolást,a feléd áramló, gyógyító SZERETETET. Meg fogsz gyógyulni!!! A kis sikerek is óriásiak. Üdv: Sipos Mari

  • Kedves Péter!
   Nem telik el úgy nap,hogy ne gondolnánk Rád és kereszt anyuékra,hogy mennyi türelemre szeretetre, kitartásra és bátorságra van szükség ilyenkor!Rengeteg szerető és együtt érző gondolat megy hozzátok itthonról!Már nagyon várunk benneteket!
   Szeretettel ölellek
   Petra

  • Petikém ,jó hallani hogy végre több és több látható nyoma van javulásodnak. Nem tudod hogy mennyien szurkolunk és biztatunk minden nap,minden órában. Remélem lassan itthon láthatlak és időnként személyesen is biztathatlak. Addig is kitartást és gyógyulást. Doki

  • Drága Peti!Nagyon jó utat hazáig!Most következik az első karácsonyod amikor nem csak a közvetlen szeretteid DE MINDENKI VELED lesz!Nagyon „Isten azért teremtette a zenét hogy szavak nélkül imádkozzunk”Mi is sok zenét hallgatunk a mielőbbi gyógyulásodért! Hetekkel ezelőtt gondoltam Rád,meghivlak Ománba!Igazi paradicsoma ez a Kite-nek!
   Ugye eljössz majd!!!Mielőbbi gyógyulást!kovacsberci-omon-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .