Csaba Anikó: Elmentek!
Útra kelt a família, ki hosszabb, ki rövidebb időre.  Péter, Ági és Gábor egy hétre, Orsi ls  Kisgábor egy hosszú hétvégére mentek síelni.  Már mindenki átlépte a határt. Nagyon készültek, várták, majd jelentkeznek, legalábbis remélem.
Jó napjaink voltak. Péterék a szokott menetrend mellett vasárnap délután a MÜPÁ-ban voltak, Asztalos Bence hívta őket koncentre. Nagyon élvezték! Jó volt a logopédia, állandóan új dolgokkal is próbálkozik Zita, jó hallani, látni a lelkesedését, és persze élvezni az eredményeket! Kicsit bekukkantottam Gelányi Laci órájára is hétfőn, jó volt látni, hogy teljesen természetesen tornáztatja Péter jobb lábfejét, azt mondta, már csak erősíteni kell. Nagyon jó, fontos lépés, hogy Péter tudja emelni, mozgatni , szebb lesz a járása. Tegnap a lépcsőn gyakoroltak, hátrafelé kellett fel- és le lépegetnie Péternek, nagyon dicsérte Laci.  Voltunk sétálni  esténként, amikor Peti az Ördögoromban aludt, ez is rajta van a repertoáron.  A hosszú séták alatt észrevehetően megváltozik, egyenletesebb, szebb Péter  járása.  Visszanéztük többször is a síelős videót, és azt tapasztaltuk, hogy amikor a síbot Péter kezében van, szépen használja, mozgatja a jobb kezét. Megkérdeztük Gelányi  Lacit, és azt mondta, érdekes észrevétel, érdemes lenne így is gyakorolnia. Péter szerint nagyon kell koncentrálnia, de megéri.  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .