2010 december

Szombaton (kb. ½ 5) és vasárnap (kb. ½ 11) ismét indulok a Senior úszóversenyen, gyors- és vegyesváltóban, a XI. Kondorosi úti uszodában. Gyertek szurkolni!

Hétvége a szokásos volt, szombaton voltam apuval úszni Budaörsön, a fejest gyakoroltuk. Este Ágival étterembe mentünk, én vezettem, Németh Örsékkel találkoztunk, nagyon jót beszélgettünk. Vasárnap az Ördögoromban közös ebéd volt, advent első vasárnap, beszélgettünk, sokat nevettünk. Este Ceragem, aztán Ági anyukájával (Edit nyugdíjas tanárnő) írást gyakoroltam. Hétfőn újra OORI – Ördögorom. Reggel véletlenül bezártam Ágit és a kulcsot elhoztam. Örült. Én nem. Megértette. Tegnap laza nap, nincs Móni, helyette az OORI-ban úsztam, utána lovaglás Pátyon, aztán Gelányi Laci. Jól ment, élveztem. Este Csepelen Ceragem. Ma is nyugi, nincs Móni, Laci lemondta, de este megyek úszóedzésre. Előtte torna apával.

3 thoughts on “

 1. Sajnálom, hogy ezt most nem láthatom, de biztos vagyok benne, hogy mint mindig, most is mindent megteszel majd a siker érdekében!Drukkolok a családi váltótoknak, nagy példát mutattok mindenkinek! Hajrá! 🙂

  • Kedves Peti!

   Nagyon jól éreztem magam a versenyen. Ügyes voltál. Öröm volt veled és az egész családdal találkozni és jót beszélgetni. Hajrá továbbra is!

   Sok puszi,

   Marica

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .