Isten éltessen Kisfiam!

Csaba Peter 2011 06 07 Pedro, 2011 07 30

Ma este talán már odaértek Szonjáékhoz, jó, hogy közösen ünnepeltek! Gondolatban ott leszünk mi is! A telefonbeszélgetésekből úgy hallottuk, jól érzitek Magatokat, mi meg nagyon örülünk ennek!
A napi munkák során sokszor nem is érezzük, mennyire megváltoztál, mennyit haladtál!  Tagadhatatlanul vannak – még – veszteségeink, de annyi mindent kaptunk is az elmúlt 2,5 év alatt! Nyertünk új és visszatérő barátokat, segítőket, Te egy társat is. Beigazolódott – kegyetlen módon – mennyi akarat, élni akarás van Benned, milyen pozitív az életszemléleted, milyen jó ember vagy! Soha ez alatt az idő alatt egy rossz, írígy szót nem hallottunk Tőled! Olyan tiszta szívből tudsz örülni mások boldogságának, sikerének, annyi aggodalommal törődsz velünk, hogy, hogy vagyunk. Mindannyian tudjuk, még sokat kell dolgoznod, sok feladat van még előtted, de fikarcnyit sem változott a hozzáállásod, a kitartásod! A tisztánlátásod, a józanságod, ahogy az élet dolgait megítéled. És alkalmanként az önfejűséged, a makacsságod, a határok feszegetése. Amin régen esetleg bosszankodtunk, az ma erénnyé minősül, hiszen mindezekre szükség van, hogy előre haladj.
És persze szomorúság is együtt jár az ünneppel, hiszen a MÁRNINCSSZÜKSÉGRÁ dobozunkba a kellékek, segédeszközök mellé sajnos barátság is került. Mivel emberek vagyunk, ezek fájnak, és időnként szóba kerül, ahelyett, hogy a Téged sűrűn látogató, Veled folyamatosan kapcsolatban maradókat, önzetlenül segítőket, örömet szerzőket emlegetnénk! Megtapasztaltuk, a jósors szerzi, a balsors próbára teszi a barátokat. Az élet megy tovább, a sebek gyógyulnak. Kár ezen keseregnünk! Biztosan mi is sokat változtunk az eltelt idő alatt, ebben segített a blog is, a visszajelzések, a hozzászólások, a velünk maradó barátok. Egyrészt keményebbek, másrészt érzékenyebbek lettünk.
Szeretném, ha emlékeznél, ha eszedbe jutna, honnan hová tartunk. Visszanéztünk apával videókat, képeket, feljegyzéseket. A teljesség igénye nélkül egy kis felsorolás:

 • rengeteget fejlődött a beszéded, a mozgásod, sokkal önállóbb vagy.
 • Tavaly még nem, de idén már sikerült paddle-zned,
 • lecserélted kisebbre a szörfdeszkát, még küzdened kell vele, de akkor is!
 • végigcsináltad tavaly decemberben az Agykontroll tanfolyamot
 • önállóan közlekedtél, buszoztál, vásároltál, vezettél, bringáztál
 • részt vettél a Senior úszóversenyen
 • táncolni tanultok Ágival, és még hosszan sorolhatnám!

Brazilia, 2008. december Böjte atya meglátogatott az OORI-ban, 2011 február A bukó... 2009. május Az egyik első baráti látogatás, 2009. Műtét után, 2009. június Barátokkal 2009. szeptember Az első lovaglás, 2009. október Az első szörfre állás, 2010. július 2010. szeptember, szülinapi buli Ügetés, egyedül 2011 Táncóra 2011 Fellépéps a kórussal, 2011 06 08 Bringázás, 2011 05 18 Kite, 2011. 05 07 Tihany, 2011 08 07 Ági, Peti - Balatonsound 2011.

 

 

4 thoughts on “

  • Petikém!
   Én is csak szépeket és jókat kívánok a születésnapodra, de anyud olyan szépen írt mindenről amihez mást nem lehet hozzátenni.
   Judit

  • Kedves Peti!

   Isten éltessen sokáig! Fantasztikus a gyógyulásod története. További sok erőt, örömöt és sok-sok szerető barátot kívánok! Puszilom az egész családot.

   Marica

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .