Csütörtökön Enikő azt mondta, hogy fejlődök. Nagyon szépen úsztam delfinúszásban. Móni pedig azt mondta, hogy már nagyon szépen (egyenesen) áll mindkét lábam, nem venni észre a különbséget.

Pénteken Zita (logopédia) megdicsért, azt mondta, hogy nagyon jól megy, most már nehezebb feladatokat is könnyebben oldok meg. Éles Csabi most is (mint minden héten) vitt talpmasszázsra. Nemrég jött vissza Kínából, beszélgettünk. Úsztam a medencében és egyedül ki tudtam jönni! (nagy dolog! nagyon magas a fal, nehéz kiemelkedni a vízből, egy éve ez még nem sikerült.) Csütörtökön (is) bringáztam, és kicsit meghúztam a bokám, így nem mentünk táncolni. Péntek este a Thália színházban voltunk, a 11 percet néztük meg, és nagyon jó volt.

Szombaton 5h-ra mentünk Ördögoromba, Stanley (a mágus:) kezelt. Kicsit (nagyon) fájt.

Ma (vasárnap) volt az ötödik alkalom, hogy bicikliztem. Ma is kezelt Stanley (a mágus). A kezelés során melegséget éreztem, utána fáradt voltam. Meleg volt, fejest ugrottam a medencébe (derékig ér a víz), úsztam, ezúttal is egyedül jöttem ki. Családi ebéd volt, az egész család ott volt. Apa sütögetett grillen a kertben.

Pedro

az izmos felsőtestek :)Lacikaülünk a hintánPedro úszás után (vasárnap)fiúk a kertben

1 thought on “

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .