Móni azt mondta, hogy a vállam miatt (kicsit lelóg) gyakoroljak egy “gumi szalag”-gal. Gelányi Lacival jól ment a foglalkozás a héten, hétfőn és pénteken is sikerült kifelé fordítva emelni a jobb karom (szerdán sajnos nem sikerült).

Pénteken táncolni voltunk Ágival Újpesten, ezúttal nagyon sokan voltak. Tánc után, megnéztük Jojo és Andris újonnan nyitott állatorvosi rendelőjét.

Szombaton elmentünk felköszönteni Ági apukáját, születésnapja alkalmából. Jó volt. Este pedig átmentünk Kacsáékhoz (Benkő Péter kiteos, ejtőernyős) felesége Angi és 1,5 éves kislányuk Szonja. Ők Ágival közös ismerőseink. Sushiztunk, beszélgettünk, nagyon jól éreztem magam.

Ma a hagyományos vasárnapi ebéd volt Anyáéknál Ördögoromban, Gabó édes volt, beszélgettünk. Ebéd után pedig moziba mentünk Ágival.

Pedro 

ps.: Ezúton (is) kívánunk boldog névnapot Bánhidy Szonjának és Benkő Szonjának.

Pedro, Szoni, Kacsa, a mackók és a muffinAngi és a pocak (amikor Szoni még pocaklakó volt)móka fürdetés előttSzoni fürdetés utánaz esti mese

2 thoughts on “

  1. Sziasztok!

    Ügyes vagy csak így tovább!A tánccal talán könnyebb a gyakorlás hisz élvezet is, épp úgy mint az éneklés.
    Szeretettel Judit

    • hat ez nagyon kedves!!!a rendeteg munka es program mellett sem felejtetted el a szonjakat!koszi! puszi
      u.i: hajra gumiszalag!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .