Kedden voltam lovagolni, majd megfagytam. Tegnap este a Kondorosiban úsztunk, jól ment. Bálint Éva (kognitiv) megdicsért ma, nehéz volt. Úszás volt, és gyorson most már jobb kézzel is erősen tudok húzni! A hát is alakul. Az OORI kertjében ma minusz 5 fok volt délben. Délután Gabóval játszottam. Holnap hajnalban elutazom a hétvégére.

Pedro

 

3 thoughts on “

  1. Anikó:
    Péter nagy örömmel készült erre a hétvégére. Ma hajnalban indultak, és valamikor délután fognak megérkezni. Az OORI-ból ismeri Haidrich Lacit, vele sakkozott először, rövid ideig voltak egy szobában. Ő hívta meg magukhoz, haza. Egyedül utaznak, Nyírábrány közelébe, a határ túloldalára, egy kis magyar faluba, Tasnádszántódra. Mi is örülünk, és izgulunk, persze! Átszállások, várakozás, stb.

    • Anikó: Megérkeztek, szerencsésen!

      Az este Gáborral arról beszélgettünk, hogy két éve érkeztünk haza Brazíliából! Milyen jó, hogy már itt tartunk, és mennyire büszkék vagyunk Péterre, hogy az eltelt hosszú idő ellenére töretlen akarattal, kitartással dolgozik a gyógyulásáért!

    • Azt hiszem bármit csinált eddig az életben az mind elismerésre való volt.Minden cselekedetére jellemző volt a szorgalom a kitartás. Büszkék lehettek mindkét fiatokra.Továbbra is szurkolunk a még jobbra való törekvéshez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .