Péter naponta kétszer jelentkezik, érdeklődik, hogy vagyunk, mi történt. Nagyon jókedvű, bár az idő nem kedvez nekik, esős, hideg van, ahogy sajnos az előrejelzés is mutatta. Fantasztikusan elégedett, mert eddig minden programot végig tudott csinálni a többiekkel, bírta az iramot, holott tele volt izgalommal emiatt az út előtt! Jól tud pihenni, így feltöltődve kezd neki mindig az új napnak! Nagyon ráfért a kikapcsolódás, feltöltődés, a másfajta erőfeszítés, kihívás, és persze az erőt adó sikerélmények! A telefon nagyon nagy segítség, mert szerda délután, Péter utazásával kezdődött kis családunk szétzilálódása J. Péterék szerdán mentek el, Orsi és Gáborka csütörtök reggel (Gabót hála Istennek mi kaptuk meg péntek déltől vasárnap délutánig). Ma délben viszont már én is elutazom Németországba, így Gábor a délutánt kettesben tölti az unokával, és estétől kedd délig szabad, nincs feladat. Aztán elkezdünk egyenként hazaszállingózni.

2 thoughts on “

    • Mindenkinek nagyon jó időtöltést az utazások folyamán, Peti neked is nagyon jó pihenést, szórakozást, megérdemled!!! Nagypapának pedig kitartást a kicsi Gabóhoz, bár biztos nem csibészkedik, mert vigyázni kell a nagypapára!:)
      Majd a Brüsszeli útról a képeket kérjük a blogra!:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .