Kedves Blog Olvasók!

 

Olyan régóta akarok már írni, de erre igazán nagyszerű alkalom a mai, amikor is a baleset óta először Petit hazavihetjük hétvégére! Azt hiszem ez híven tükrözi, hogy milyen rohamos léptekkel javul!

Ez a hét sem múlt el csodák nélkül, szerdán voltam olyan szerencsés, hogy részt vehettem a logopédiai foglalkozáson, és ott minden kimondott szót lejegyzett a doktornő. Az óra végére 3 A4-es lap gyűlt össze, és köztük jópár teljesen új betűket tartalmazott.

A legérdekesebb mégis az, amikor Petiből öntudatlanul bukkannak ki szavak, mint pl: "nem igaz…" " nem kell"  "de jo"…

Aztán amikor arra kérem ismételje meg, már nem mindig sikerül… 🙂

Ennek a sok jó hírnek az ellenére még  egy kis türelmet szeretnék kérni a látogatni vágyóktól.

Szinte nem telik el úgy nap, hogy ne kérdezném meg a Petit, jöhetnek-e hozzá barátok, de egyrészt fárasztják ezek a látogatások, másrészt kicsit úgy érzem tart is a viszontlátásoktól.

Jelentkezünk még további fejleményekkel, és még sokszor köszönjük a jókívánságokat!!!

 

4 thoughts on “

 1. Szia Peti!

  Isten hozott itthon!….ha csak kis időre is de tudod,hogy van ez,sok kicsi sokra megy! :o)
  Nagyon örülök,hogy ilyen hamar már haza is látogathatsz,sokszor puszilunk,és ugyan ilyen csodákat kívánunk Nektek OTTHON!

  Szeretettel ölellek

  Petra

  • Drága Peti és család!

   Ha ezen múlik, nem jövök fel a netre csak hetente, mert most sem tudtam használni a gépemet 1 hete és mire tértem vissza….??? Hihetetlenül jó hírekkel fogadtatok és szerintem a hétvégi kirándulás haza sokat fog még segíteni. Lelkileg is picit fel lehet töltődni a sok munkához, ami még rátok vár.
   Nincs olyan nap, hogy ne gondolnánk rátok, mi innen Szegedről küldünk millió puszit és remélem pici erőt is:
   Luca Alda, Ati és Eszter

  • Drága Peti,Linda és a Csaba család!
   Ma reggel néztem meg a blogot,s nem akartam hinni a szememnek,hogy Peti már otthon töltheti a hét végét!A Jó Isten is Rátok mosolygott,hiszen két napja ragyogó
   napsütés van.Kívánjuk,hogy élvezzétek az együttlét minden örömteli percét,és jó étvágyat kívánunk az EGYÜTT és OTTHON elfo-
   gyasztott ebédhez!
   puszi Ildi,Gábor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .