Az egyik jó hír kicsit abszurd, Péter örömmel újságolta pénteken, hogy aznap először sikerült jobb kézzel felhajtania a WC-deszkát. 🙂 Délután kirándulni voltak, este úszás a seniorokkal, majd Orsival és Gáborral ment késő esti mozielőadásra, utána a Naphegyre aludni. Tegnap délben hazabuszozott az Ördögoromba. Ebéd után Gábor levitte Petit Gazdagrétre fodrászhoz,  Péter pénteken telefonon egyeztetett időpontot a fodrásznál. Levágatta a haját, aztán sétálni mentek a Várba, pizzáztak. Este későn jelentkezett, hogy minden rendben. Ma nem hozzánk, hanem Orsiékhoz jött egyedül, busszal, ott ebédeltünk. Este – Minyon szervezésében – hatodmagával a Nemzeti Színházba ment.

Néhány olyan dologról is szeretnélek tájékoztatni Titeket, ami után sokan érdeklődnek. Péter április 1. óta már nem táppénzen van, két évre százalékolták le. Mióta hazakerült az OORI-ból, a TB nem támogat kezeléseket, ezeket saját erőből kell megoldani. Ne értsétek félre, nem panaszkodok, hiszen Péter gyógyul, jó úton vagyunk.

Látható az előző videón, hogy mit jelent a gyakorlás, hogyan dolgozik Péter. És ez csak egy perc az egyik órából. Péter napjai lassan két éve így telnek. Egyik foglalkozásról a másikra, és ha épp semmi sincs, akkor egyedül gyakorol. Hihetetlen akarat, lelkierő szükséges ahhoz, hogy ezt nap, mint nap véghezvigye. Ennek eredménye azonban, hogy apró lépésekkel, de rendületlenül haladunk. Meggyőződésünk, és eddig ez beigazolódott, hogy a pozitív hozzáállás, az akarat hihetetlen dolgokra képes. A mi feladatunk Péter hitét, akaratát megőrizni. Rengeteget segítettek, segítenek azok a barátok, akik folyamatosan tartják Péterrel a kapcsolatot. Higgyétek el, nagyon fontosak vagytok Péter számára, számolgatja kivel, mikor beszélt, találkozott, ki hívogatja telefonon. Köszönet érte, remélem, a jövőben is vele maradtok.

2 thoughts on “

 1. Sziasztok!

  „A WC deszka fontos a férfiak életében de a lehajtása meg a nők életében játszik fontos szerepet”:)
  Örülünk a folyamatos javulásnak és annak a töretlen erőnek amivel Peti rendelkezik ahhoz, hogy nap mint nap legyőzze önmagát. További erőt és türelmet kívánunk mindhármatoknak.
  Szeretettel Palkó Judit

  • Szia Peti!
   Már régebben beszéltünk, de a blogból és Apádtól mindent tudok. Gratulálok, kiválóan haladsz előre! Képzeld, a baráti körünkben egy lány hasonlóképpen járt mint Te. Nála még nagyon friss ez a dolog, de már elmeséltem a Te történetedet és mondanom sem kell, mennyi erőt és reményt ad nem csak neki, hanem az egész családjának! Látod, sok mindenért érdemes helytállni, például ezért is, mert egyszer csak példaképpé válsz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .