Nagyon nagy dolog történt a hétvégén! Péntek óta Petiék ismét a Gellérthegy utcában voltak. Ma délben beszéltünk, kérdeztük, jön-e haza ebédelni. Mondta, hogy igen. Elkezdtünk enni, nem vártuk meg Petit, mert éhesek voltunk, Gáborék kirándulásból érkeztek. Csöngettek, Péter volt. Nem egészen értettem, miért nem használják a távirányítót. Kimentem a nyélre, és azt láttam, hogy Péter bandukol fölfelé, hátizsákkal a vállán. Boldogan kiabálta, hogy EGYEDÜL JÖTTEM! Rögtön tudtam! Egyedül a Naphegyről, a Gellérthegy utcából! Felgyalogolt a Hegyalja útra (az egy elég hosszú út), felszállt a 8. buszra, az Irhásároknál leszállt, és hazasétált! Péter először közlekedett egyedül! Annyira büszke vagyok, és úgy örülök! Már napok óta mondogattam Gábornak, hogy menjünk el buszozni valamikor, próbáljuk ki, Péter hogy tud fel- és leszállni, mert szerintem már többfelé el tudna jutni egyedül! Megelőzött minket és megtette! Nemhiába gyakorolták annyit a lépcsőjárást! Amikor kérdeztem, hogy volt-e jegye, azt mondta, blicceltem! És ez nem minden! Kiderült, hogy Dóri már tegnap este hazament tanulni, így egyedül volt a lakásban ma délig. Reggelit készített, összepakolt, bezárta a lakást, stb. Azt mondta, élvezte, nagyon jó volt! El is hiszem,  majdnem két év után, végre felügyelet nélkül, estétől, délig! (Ui.: Jó, hogy nem tudtuk, mert én halálra izgultam volna magam otthon, Gábor meg tuti elment volna érte, nem engedte volna, hogy egyedül tegye meg ezt az utat!)

10 thoughts on “

  • Kapitányom!

   Egészen elképesztő vagy!
   Mint mindig!
   Amikor szombat este felhívtál, hogy elújságold, egyedül vagy a Naphegyen és mire készülsz másnap, szemernyi kétségem sem volt, hogy sikerül-e, vagy sem.
   Így más dolgom nem maradt, mint nyugtázni, hogy, ha a fejedbe vetted hát bizony meg is csinálod!
   Mint mindig!
   A szülők meg akkor nyugodtak, ha nem tudnak mindenről, nem igaz?!
   Mondjuk a bliccelés tényleg durva, úgyh javaslom legközelebb a “szülői verzióból” kihagyni! =:o)

  • Peti!

   Gratulálok, az a séta azért nem semmi!!!Főleg ha az ember előtte még zötykölődik a 8-ason is:).

   Nagyon gratulálok!!!!

  • Peti!

   Te folyamatosan megmérkőzöl az akadályokkal,s rendre le is győzöd
   mindegyiket!Már lassan két éve ,hogy megmondták,hogy Te egy CSODAFIÚ vagy,s ezt be is bizonyítottad!
   Meggyógyulsz!!!
   Puszi Ildi

  • Tényleg! Ildikó, a két évet számon tartom, de a brazil csodafiú névre már olyan régen nem gondoltam! DE jó, hogy Te emlékeztél rá:-)!

  • Hello Péter,

   Te aztan nem viccelsz, fantasztikus vagy!

   Csak így tovább! Valójában már kiváncsi vagyok, jövő héten mivel lepsz-leptek meg :))

   Köszönjök a szuper híreket, legjobbakat, Marcell

  • Fantasztikus dolgokat vittél már végig eddig is DE EZ egyszerűen mega-giga szuper csodálatos dolog volt! :o)

   Szeretettel ölellek
   Petra

  • Peti, fantasztikus vagy, az akarásodnak nincs határa! Gondolom, hogy az önálló élet nagyon hiányzott, és most mindez elérhetővé vált! Gratula, nagyon szép napokat nektek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .