Péter úszásnál próbálgatja baloldalra venni a levegőt. Pénteken a Szenyor edzésen részt vett egy hossz, időre úszáson! Gábor pénteken délelőtt Peti kérésére felszerelte a régi-régi boksz-zsákot a garázsban, Peti ezen is gyakorolni akar. Vasárnap pedig Gábor (a báty) és Dobay Zoli összeszerelték a bringát, ami rögzített, és jól lehet majd rajta gyakorolni.

Elutaztunk hétvégére, és Pétert egyedül hagytuk. Persze programja volt bőven! Szombaton délben Minyon jött érte, és vitte Danimamához, aki nyárvégi, kerti lecsópartira várta a kite-s csapatot. Innen Gábor vitte haza, majd Pölös jött hozzá, este a MÜPÁ-ban volt Orsiékkal, de éjszakára egyedül maradt az Ördögoromban. A baleset óta először! Nagyon élvezte! Megértem, nagyon felszabadító lehetett végre szülői felügyelet nélkül lennie! Este a koncert után vacsorát melegített magának, egyedül reggelizett. Büszkén mesélte, hogy beágyazott, leterítette az ágyát, ami egy kézzel nem kis teljesítmény! Nagyon örülünk a szárny próbálgatásainak!

Délben Gáborékkal ebédelt, és amikor elhoztuk tőlük, három kis kört tettünk a kocsival úgy, hogy Péter vezetett a mellékutcákon. Lassan, óvatosan, de vezetett! Nagyon boldog volt! Késődélután felmentek Gáborral sétálni a Normafához, ahol összefutottak Orsival, Gáborral és Gabóval, a végén mindnyájan hazajöttek, jó kis közös vacsora lett belőle. A végén befutott Dóri is, aki este még elvitte Pétert, és tanultak a mai logopédia órára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .