Délután telefonált Mészáros Éva, a logopédus barátunk! Péter hétfőnként vele csinálja a logopédiai feladatsort, teszteket az OORI-ban, így tegnap délelőtt is! Örömmel újságolta, hogy csodát tett Petivel a kikapcsolódás, hihetetlenül sokat változott! Olyan szépen beszélt, olyan nehéz feladatokat oldott meg könnyedén, hogy fantasztikus! És nem fáradt el, végig tudták dolgozni az órát! Peti azt mesélte, a gyorsúszásnál is egyre egyenletesebben sikerül vennie a levegőt, mind a két oldalra, persze nagyon elfárad! Ma ezen felbuzdulva, lépcsőzött otthon és elégedett volt, majd tornázott, és azzal is. Reggeli torna közben a Gábor szokott segíteni Péternek, a jobb kézfejét tartja, kisimogatja az ujjait. Vasárnap meglepődve vették észre, hogy gyönyörűen megtartotta a jobb lábfejét! Elmeséltük Lacinak – aki tegnap újra itt volt, hiszen vége az EB-nek – és ő is azt mondta, meglepődött, amikor Péter felhívta, mert szépen, kerek mondatokkal beszélt, talán kicsit lassabban, mint szokott. Elkezdtük a készülődést Péter szülinapi bulijára. Mivel a kite-s csapat jelentős része elvándorol Rhodoszra, szeptember 4-én tartja az Ördögoromban. Kértem, írjon listát, kit is akar meghívni. Délután ezzel dolgozott, képzeljétek, összeírt vagy ötven nevet! Ez fantasztikus teljesítmény!!! Mikor kicsit sokallottam, azt mondta, biztos sokan nem tudnak jönni, és emlékezzek, volt már az Ördögoromban nagy bulija Gábornak. Mikor azt feleltem, hogy én azt nem láttam, mondta, hogy sajnos, most sem fogom!

One thought on “

  1. Szia Peti!

    A humorod a régi! :o)
    Nagyon jó volt olvasni,hogy ilyen sokat számított ez a hét pihenés.Gondolom ilyen dícséretek és visszajelzések után még nagyobb lelkesedéssel csinálod a feladatokat………..azért pihenj is otthon! :o)

    Millió puszi
    Petra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .