Múlt héten kétszer is csúnyán lefagyott a számítógépem, tegnap másodszor kellett megjavítani, de most végre tudok írni ide is. Csütörtök este Péter GoKartozni ment, jó sokan voltak, Aklan Gyuri, Bakonyi Zoli, Bánlaki Tamás, Csaba Gábor, Csaba Gábor, Csaba Péter, Mélykúti Balázs, Pölöskei Zoli. Klassz volt, nagyon jól érezték magukat. Mivel lazábbak a napjaink, Petiék már pénteken lementek a Beachre,  Zaránd vitte le őket. Fürdött, sokat úszott és pénteken a sima, szombaton a hullámzó vizen is felállt a paddle-re, pénteken egy kézzel evezett is. Szombaton a nagy szélben rengetegen voltak a Surfbeachen, és Peti sokat úszott a hullámzó vízben. Mind a két nap Agniéknál aludtak, így több időt tudott Borisszal tölteni, akinek névnapja volt. Etette is, sokat mesélt róla vasárnap este. Tegnap délután Orsival és Gáborral mentek Kurnyihoz a buliba. Vasárnap este Szkalák Gergő hozta haza.

A GoKart csapat 2010 07 22

Boriszkával

2 thoughts on “

  1. Kicsit kiegészíteném: Peti hason fekve is evezett kézzel a deszkán. Úgy csináltuk, hogy az elején én mozgattam a jobb kezét, háromszor és a negyedikre elengedtem és onnantól ment neki egyedül. 🙂 Elkezdtük a felkészülést a hullámszörf versenyre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .