Köszönjük a névnapi jókívánságokat! Pölös, Bánlaki Tamás és Vujevits Jani meg is látogatták kedden. Szerda a nyugis nap, így délután elmentek a Komjádyba, ki akarta próbálni az ötvenméteres medencét. Nagyon készül, szeretne elindulni a Tihany-Balatonfüred úszáson. Csütörtökön az úszófoglalkozás végén még úszott 300 métert egyhuzamban! Délután G. Laci észrevette, hogy megmozdult a jobb kisujja! Még nem tudatos mozdulat volt, de megtörtént! Csütörtök este vendégségbe mentünk, Péter otthon maradt egyedül. Nekünk ilyenkor rossz a lelkiismeretünk, pedig Péter nem bánta, sőt azt mondta logopédia órán, hogy nagyon élvezte! Megágyazott magának, TV-t nézett, lefeküdt. Pénteken először engedte Enikő, hogy száron lovagoljon: Váratlanul azt mondta, hogy üljön le a segítő, és attól fogva egyedül lovagolt! Meglepődött, de nagyon boldog volt! Tegnap kellemes nyugodt esténk volt, az esti meccs félidejében kitalálta, hogy úszni fog! Persze nálunk ilyenkor már nincs annyira meleg, de ez nem tántorította el, hősiesen bement a medencébe, és pár hosszt úszott is, láthatóan élvezte. Nagyon várja a ma esti Sukorói bulit, holnap Balcsira készül.

Vízben 2010 07 02 Pedro láthatóan élvezi a fürdést 2010 07 02

A melegre való tekintettel közösen úgy döntöttünk, hogy jövő héttől csökkentjük a foglalkozások számát. Péter nem akar most teljes pihenőidőt, szabit, de azt ő is érzi, hogy több pihenésre van szüksége. Éppen ma adtam össze, hogy hetente 17 óra foglalkozása van, és ehhez kb. tizenkét órát utazgatnak!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .