Az egyik képen a reggeli torna van, így kezdődik a nap. Pl. fekvőtámasz (3 x 5) – hihetetlen erőfeszítés, néha megkönnyezem az örömtől, hogy már sikerül, a büszkeségtől, hogy milyen akaratereje van, és azért, mert a szívem szakad meg, amikor nézem…
Új feladat logopédián a csettintés napi gyakorlása, 2-3 próba után sikerülni szokott, ez segít a nyelv edzésében. Szavakat olvasnak, közöttük már olyanok is vannak, amelyeknek nincs konkrét jelentése, ez sokkal nehezebb, keresnie kell a hangzást! Mária szerint múlt héten Csaba Lacival nagyon laza volt, könnyedébben beszélt! Elmeséltem, Laci mennyit foglalkozott – foglalkozik vele, masszírozza, beszélteti és mindig nevetve, hogy ne maradjon görcs Péterben, ha nem tud valamit vagy hibázik! Enikő visszajött a szabiról, és Péter egymásután 4 x úszta át megállás nélkül az OORI medencéjét, összesen kétszer az óra alatt. A héten elkezdte használni a lépéssegítőt, ez egy speciális stimulátor, amelyik segít a peroneusz (lábfej)  mozgásának aktivizálásában. A héten Gelányi Laci beállítgatta, finomította a működését, kíváncsian várjuk az eredményt. A héten hangzott el először a Peti szájából, hogy ő is úgy érzi, megugrott a beszéde. Péntek reggel elkezdett a TV-ben angol nyelvleckét nézni. Hétvégén ismét együtt volt a Csaba család, Pesten járt Csaba nagyapa.
Pénteken itt volt Zaránd, végre alkalmunk nyílt beszélgetni Peti visszatéréséről a Kiteline-ba. Megegyeztünk abban, hogy Zaránd – a meetingről való visszaérkezése után – megkeresi az ügyvédjüket, és Péter visszakerül a cégvezetésbe, ezután két ügyvezetője lesz a Kiteline-nak. Nagyon fontos lépés a gyógyulásában, hogy vissza akar térni a korábbi munkájához is, érzi magában az erőt ehhez, ösztönzik a feladatok, az újabb kihívás. Megbeszéltük ezért, hogy ezután rendszeres időközönként, egy meghatározott napon Zaránd leül Péterrel, tájékoztatja, hogyan állnak, mik a tervek, bevonja a döntésekbe és meghallgatja, megfontolja Péter elképzeléseit is. Ez plusz feladat tőle, de a tisztesség, a barátság, a gentleman megállapodás, ami szerint mindig is működtek, ahogyan a céget hosszú évek alatt felépítették, ezt kívánja. Örültünk, hogy Péter kérte, a jövőben már ne legyenek a levelei Zarándra is irányítva, mert már rendszeresen nézi a mailjeit.

Reggeli torna Tesók Ebédre várva

2 thoughts on “

 1. Szia Peti!

  A képeket elnézegetve és mellé olvasva a bejegyzést,szinte hihetetlen,hogy másfél év alatt,milyen fantasztikus eredményt értél el! :o)
  Csoda ügyes vagy!!!

  Szeretettel ölellek!
  Petra

  • Szia Péter!

   Tavaly nyáron értesültem a balesetedről, nemrég olvastam el a blogodat. Nagyon jó látni, hogy a nehézségekben ott áll a Család mögötted és Te is teljes odaadással küzdessz – meg is van az eredménye…Örülök, hogy összefutottunk a beachen a megnyitón, remélem legközelebb többet is tudunk beszélgetni. Le a kalappal Zaránd elött is! Örülök Nektek!:) Szeretettel: Muszty László

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .