Eddig eredményes hetet tudhatunk magunk mögött. A haladás nekünk laikusoknak nem látványos, de a Péterrel foglalkozó szakemberek nagyon elégedettek!  
Hétfőn Bálint Éva a kognitív foglalkozáson dicsérte Pétert. Kedden logopédia volt, majd arckezelés és fodrász, Péter tüsire vágatta a haját. (És jó! Tette hozzá, amikor elolvastuk, hogy mit írtam. ) Szerda akupunktúra, majd vérvétel, nagyon elhúzódott. Hullafáradtan értek haza, és már meg is érkezett Gelányi Laci. A fáradtsága ellenére nagyon jól teljesített. Hétfő óta gyakorolják az Ördögoromban az emeletre fel- és lemenést is. Péter nagyon nem szereti ezt a lépcsőt, nem volt fent az emeleten hónapok óta. Laci azonban nem hagyja, az eredmény, Péter kapaszkodás nélkül is megtette az utat. Koraeste itt volt Pölös, aztán Péter átment Orsiékhoz. Mondanom sem kell, hogy Csaba Laci mindhárom nap jött, Péter mindig nagyon várja! Csütörtök: úszás, kétszer egymás után úszta át Peti a medencét! És délután egy új módszert próbált ki Peti, a Holistic Pulsing manuál terápiát. Nagyon jól ellazította, a baj, hogy tőlünk nagyon messze van, idegörlő és hosszú az út a városon át oda-vissza, és persze a délutáni csúcsforgalomban közlekedtünk. Jött Bánlaki Tamás, és késő este még Péter megszólalt: Járjunk! Így aztán megtették az egykilométeres háztömbkört Gáborral és Rozival.

Kognitív foglalkozás 1, Bálint Éva és Péter Kognitív foglalkozás 2, Bálint Éva és Péter

2 thoughts on “

  1. Szia Peti!

    Emlékszem kiskorunkban a testvérem Petinek is tüsi volt a haja.Ez mindig úgy volt bennem elkönyvelve,hogy a Két Peti olyan egyforma,mert mind a kettő sünihajú! :o)

    Szeretettel ölellek!
    Petra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .