Jól kezdődött a hét, tegnap minden foglalkozáson dicsérték Pétert. Gelányi Laci hetente legalább egyszer végez nyújtást Petivel (ez fájdalmas, Péter hangosan jajgat közben, szörnyű hallgatni), de szükséges, nagyon hasznos, szóval azt mondta tegnap, hogy kezd lazább lenni Peti, és ugyanezt állapította meg később Csaba Laci is. Este meglepetésként Peti második keresztfia Boriszka hozta el a szüleit (Agnikát, Miklóst) és Dóriékat látogatóba.

Boriszka és PéterDóri, Agnika,  Borisz, Peter Kersztapa kezében

Ma érvizsgálaton volt Péter – oxigén után és logopédia előtt -, az új doktornő utalta be. Eddig mindenki azt mondta, hogy nincs erre szükség, most kérnünk sem kellett, és örültünk, minket megnyugtat. Délután kis pihenés után nekem segített Péter. Kivitte a szemetet, ami nagy dolog, mert le kellett mennie, egyensúlyozva a lépcsőn, és a kuka 70 méterre, a nyél végén van, a kapunál! Aztán kezdett jönni a család, megkésve, de most tartottunk az Ördögoromban Gábor napot és Gabó szülinapját. Nagyon jó volt együtt ünnepelni! Péter beszélgetett, elmondta, hogyan telik egy napja, hová, milyen foglalkozásokra jár, stb.

CSaba Eszter, Laci, Peter Az ünnepelt

One thought on “

  1. Sziasztok!

    Gratulálok a pici és a papa Gábornak a kis huncuthoz. Petinek az újabb és újabb próbálkozásához és eredményéhez.
    Szeretettel Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .