Péter megkezdte az utolsó hetet az OORI-ban. Kicsit lazábbak a napjai, kevesebb a foglalkozása. Ma is jót sétáltunk, bár nagyon hideg volt. Séta közben óvatosan kellett lépkednünk, mert csak az autóuton lehet gyalogolni, és az bizony hihetetlenül csúszós. Peti jókedvű volt, Gábor bolondozott, sokat nevettünk. Valakire ma azt mondta, hogy suttyó! Ha nyugodt, szinte minden szót, nevet ki tud mondani, és egyre jobban ügyel a helyes ragozásra, mondatképzésre.  Szívesen veszi a korrigálást, a javító szándékú segítséget.
Ma délután a gyümölcsöt a jobb kezébe fogta, és úgy ette! Mér egy ideje próbálkozik ezzel, de most először sikerült is! Azt kérte, vegyünk olyan spéci evőeszközt, ami kicsit segít, hogy jobb kézzel tudjon enni. Az OORI földszintjén lehet ilyesmit kapni, az ergoterápiás oktatója majd segít kiválasztani a megfelelőt. Alig várjuk!

3 thoughts on “

 1. Pedrokam,
  a következő sushizáskor akkor már szigorúbban vesszük a pálcával való evést és bizony azt a fránya jobb kezet is beüzemeljük.
  A Jackpot üzletvezetőknek meg majd továbbítom a kritikai észrevételedet, amivel a tavaszi kollekciójukat illetted a Mom park üzlet kirakata előtt szombaton:-)

  • Kedves Aniko, Peter, es a csalad tobbi tagja!

   Nagyon koszonom a hireket, csodalva kovetem ezeket.

   Sajnos ritkan irok de gyakran gondolok Rad/Ratok: nagy fejlodes van mogottetek, de bizonyara meg sok a tennivalo.

   Szerencse hogy Peter ilyen renduletlenul megy elore. Gratulalok!!!

   Sok sikert a valtashoz (OORI utani elet)!

  • Drága Peti,

   a minap éppen egy családi találkozón vettem részt a Zsombival, s itt kiderült, hogy a család egyik tagja az OORI-ben a logopédián éppen Veled foglalkozik (milyen kicsi a világ), s nagyon bizakodva, s elismerően nyilatkozott Rólad és a fejlődésedről, na látod, hogy milyen gyorsan fejlődsz, csak ne légy elégedetlen:-)
   Kedves Anikó, én is visszaolvastam most a bejegyzéseket elég hosszasan, s hietetlen, hogy milyen szépen javul a Péter, esetleg nem avarok bejelntkeznék egy Ördögorom sétára én is valamikor:-)

   csilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .