Már áll nálunk a karácsonyfa, mi mindig 23-án este szoktuk feldíszíteni, helyesebben ez a Gábor feladata, én sütök-főzök. Korábban a papám reszortja volt a szaloncukor felkötözése, idén már ez is ránk hárult…
Egy évvel ezelőtt mit nem adtunk volna azért, hogy együtt, otthon tölthessük az ünnepeket!  Gábor könnyes szemmel mondta lefekvéskor, hogy egy éve vár erre az estére!

Minden kedves Barátnak, Ismerősnek, blogolvasónak és -hozzászólónak ezúton szeretnénk megköszönni, hogy velünk vagytok ezen a hosszú, küszködéssel, de örömmel is teli úton. Ha megfáradunk, vagy szomorúak vagyunk, vagy úgy érezzük, magunkra maradtunk, csak kinyitjuk a blogot, olvasgatjuk a kommenteket, és ez átsegít minket a holtpontokon. Nagyon jó tudni, hogy ilyen sokan velünk maradtatok! És ugyanilyen jó érzés az örömeinket is megosztani Veletek. Az együttérzésetek, támogatások sok-sok nehéz pillanaton segített át minket az elmúlt egy évben! Köszönjük, és az egész Család, de főleg Péter nevében szeretetteljes, békés karácsonyt kívánunk Nektek ezzel a Tagore idézettel (ami remekül illik mai rohanó, kapkodó, mindent azonnal akaró életünkhöz):

„Soha ne feledjétek, hogy nem kalapácsütések, hanem a vizek tánca teszi a kavicsot tökéletessé.”

6 thoughts on “

 1. Pedrókám! Kedves Csaba Család!

  Saját és szörfös barátaim nevében kívánunk nektek nagyon boldog karácsonyt és pár nyugodt, családban eltöltött napot. Megérdemeltek egy kis pihenést.
  Örültem Peti múltheti látogatásának, azért nem kis dolog felmászni a Himalaya 3as alaptáborába, még akkor is, ha az csak a Millenáris parknál van… nemigaz? 🙂
  Nagy tett volt, beírtuk a történelemkönyvbe. Majd küldök pár fotót az eseményről!
  Pedró nagyon szépen fejlődik, új szavak, új kifejezések, csillogó szemek, POÉNOK ugyebár :-)csak így tovább!!!

  Békés Karácsonyt és +++vibes+++ !!!!

  soma

  • Kedves Csaba család!

   Ezúton is szeretnék boldog és békés karácsonyt kívánni Nektek és azt kívánom, hogy minden álom és remény valóra váljon!Tudom ,hogy sikerülni fog!
   Puszi, Ölelés:
   Zsófi

  • Kedves Peti, Annamari, Gábor és család! Áldott Karácsonyi Ünnepet, egy kis megpihenést az egész éves küzdelmekben, örülni tudást az elért sikereknek kívánok mindannyiótoknak. Ma kaptam egy gyönyörű videót, az emberi küzdeni tudásról. Én megkönnyeztem. Nézzetek ti si szeretettel: youtube – Tony Melendez, english subtitles.
   Ölelés: Tamás

  • Boldog Békés karácsonyt Kívánok az egész Csaba családnak!
   Sajnos az ünnepek előtt nem jutottam el Hozzátok,de ígérem bepótolom,addig is óriási kitartást és hatalmas akaraterőt kívánok mindenkinek!!

   Puszi:Tóth Era

  • Kedves Csaba Család Apraja és Nagyja! Így karácsony másnapján is nagyon boldog ünnepet és újévet kívánunk.
   Szeretettel gondolunk Rátok. Kívánunk nagyon sikeres, eredményekben gazdag Új esztendőt! Mindig nagyon örülünk a jó híreknek. Millió puszi Diana és Zoli

  • Kedves Peti!
   Nagyon nagy ajándék látni minden héten, hogy mi van veled, és hogyan jutsz túl minden nehézségen! Ez az egyik lagnagyobb ajándék most karácsonykor, és azt hiszem nem csak a mi nevünkben beszélek, ha ezt mondom. Reméljük, hogy ezt a karácsonyt sikerült pihenéssel, családi körben, szeretetben eltöltened. És ez a karácsony boldog volt, ennél minden évben boldogabb és boldogabb karácsonyt kívánunk neked, és mindekinek aki körülötted van és segít neked!
   Kívánunk neked nagyon Boldog Új Esztendőt, sok sikerrel és sok örömmel! Nagyon büszkék vagyunk rád, és teljes szívből kívánjuk a boldogságodat! Mindannyiatoknak nagyon sok kitartást és erőt kívánunk!

   Puszi: CS.Erika,Zsuzsi,CSabi és azegészcsalád

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .