2011. szept. 14.

Múlt hét kedden este a John Bull Pubban voltam Gáborral és barátokkal. Szerdán Dávidnál dumáltunk, szülinapi vacsorára hívtak minket. Csütörtökön a várban voltunk bornapokon, sokat beszélgettem Éles Csabával. Pénteken anyáért mentem a repülőtérre. Szombaton Tökölön voltunk Kata és Gabriel szülinapján Ágival. Vasárnap kajakoztam Dáviddal, Christinkével és Ágival. Nagyon jól esett, köszönöm Dávid a meglepetést.

Hétfőn kezdődött a munka, belerázódom, könnyű. Három foglalkozás volt, kognitív, úszás és torna. Kedden legalább 100 kilométert autóztunk, én vezettem: Csepel, Móni – Óbuda, Gelányi Laci – Telki (Laci azt mondta, nem visszafejlődtem a kihagyás alatt, hanem javultam!), lovaglás – Páty, Borisz születésnapja – Érd, Ördögorom.
Ma reggel logopédia volt, Zita ezt írta anyuéknak SMS-ben: „Nagyon jól ment Péternek, sokat fejlődött a beszéde, jó volt hallani…”. Ennyi történt. Péter megjegyzése, amíg olvassuk a bejegyzést és képet választunk: “Sistereg az ebéd – hallom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .