Hát még a jövő héten is otthon marad Péter, ami egyrészt nagyon klassz, másrészt nem erre készültünk. Amikor két hónap szabadságot kapott az OORI-ban, azt hittük teljesen fix, kőbevésett dátum a november másodika. Innen is látszik, még mennyire felkészületlenek vagyunk, de az is, hogy a kommunikáció nem tökéletes közöttünk. Sok foglalkozást sikerült otthonról – otthonra megszervezni, de sajnos éppen a logopédia, a kognitív feladatok így esetlegessé válnak, és biztosan nem egyenértékű, amit mi otthon gyakorolunk egy tematikus felkészült csapat munkájával.

Egyébként Péter folyamatosan fejlődik. Ezen a héten az úszás, az ergoterápia és a gödöllői gyógytorna is nagyon jól sikerült, Péter is elégedett volt az eredményeivel. A beszéd, olvasás nehéz, apró lépésekkel haladunk, de egyre jobb. Szinte elképzelhetetlen, és nehéz visszaemlékeznem, hogyan tudtuk megoldani a kommunikációt az út elején, amikor nem tudott beszélni és a jelzései sem voltak egyértelműek. Úgy érezzük, most ismét minőségi változások történtek, kíváncsiak vagyunk, mit mondanak a mauritiusi túráról hazatérők, vagyis azok, akik már hosszabb ideje nem találkoztak vele.

One thought on “

  1. Szia Péter!
    A múlt héten, amikor személyesen találkoztunk, egy szóval sem említetted, hogy ilyen jól állsz jobbkezileg. Tudom, annak idején én forszíroztam a szkandert, de azt nem gondoltam, hogy egyszer csak lecsapsz rám, hogy „kezdhetjük”
    Azt tudom, hogy nálad hivatkozhatok a Fair play- re, ezért, ha adnál egy kis haladékot tavaszig… addig megpróbálom összeszedni magam. Az év eleji edzéstervem nem vált be, ezért pédádon okulva mától én is mindent villával eszem. Ma tejbegríz lesz vacsorára. Ez amolyan gyorsaságfejlesztő módszer, hogy mielőbb utólérjelek.
    Előnyt nem fogadok el, ezért kérlek, Te se lazíts!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .