SUP Szentendrétől a Római partig

10697218_757655867604262_5387770950324905260_o

Kicsit korábban, már pénteken kimentünk a temetőbe, együtt a család, ahogy szoktuk. Egy kocsival mentünk hatan, anya, apa, Orsi, Gábor, Gabó és én. Végiglátogattuk a sírokat, virágot vittünk a kertből és mécseseket gyújtottunk.
Szombaton Esztó eljött megnézni a Nagyszeben, aztán elmentem vele BKV-val a Belvárosba, beszélgettünk.  Vasárnap délután az Állatkertben voltunk, utána este meglátogattam Lőrinc Matyit Nagykovácsiban. Szerdán befejeződött az OORI-program.

Sajnos nem szeretik egymás terápiáit a terapeuták. Elkezdtem egy játékot egy géppel, a jobb karommal kellett csinálni, azt mondták, hasznos. A másik terapeuta azt mondta, nem mindegy, milyen irányból, hogyan mozgatom a karom, így nem hasznos, inkább ártalmas. Más. Elkezdtem viselni a régen megvett Joya (az MBT-hez hasonló, de puhább talpú) cipőt, mivel ajánlotta egy engem kezelő terapeuta, de a másik szerint nagyon ártalmas, így mégsem hordom. Nagyon nehéz eldönteni, ki adja a jó tanácsot.

Szerda este Operában voltunk, balettet, a Coppéliát néztük meg, nagyon szép volt.
Szombaton délután Kiricsi Jancsinál voltam Péterrel, nyári programokról beszélgettünk. És eldöntöttük, hogy mivel jó idő van, vasárnap SUPolunk a Dunán.

Albu Mónika, Jancsi, apa és én indultunk el Szentendrére. Kerestünk egy kis öblöt Szentendre után, ahol vízre tudtunk szállni. Végül apa kint maradt, visszament a kocsival és várt minket. Izgalmas volt, még egyikünk sem SUPolt a Dunán. Néha a víz közepén mentünk, de déli szél volt, nem volt egyszerű tartani az irányt az áramlásban, mindig korrigálni kellett. Egy vadregényes kis öbölben nyugodt volt a víz, nagyon szép volt. Hosszú neoprén ruhákban voltunk, Móni gumicsizmában, Jancsi apa munkás gumicsizmájában, én neoprén cipőben. Naplemente után értünk célba Római fürdő felett, apa ott izgult a mólón, anya otthon Gáborékkal. Jó hosszú ideig tartott az evezés, mivel még nem voltunk, nem tudtuk kiszámítani. Fárasztó, de jó program volt, élveztük. A Facebookra már feltettem képeket, majd a surf.hu-ra is feltöltöm.