Elköltöztem!

Elköltöztem múlt hét végén! Nagyon jó! Otthonos. Nyugalom van. Féltem, hogy éjszaka zajos lesz, de nem hangos, alig van forgalom. Jól alszom. Egy garzonlakás,  teraszos, előtte egy park van, látok hegyeket is. Szeretek ott lenni. Anyáék szerint nagyon nagy dolog, hogy már itt tartok, képes vagyok egyedül élni, szerintem nem.

Vasárnap újra a Velencei tavon SUPoltam Csőrivel és Eszterrel. Nagyon jó volt. Klassz a GoPro!

Sűrű heteim vannak – lesznek! Hétfőtől a Gellért fürdőbe járok 3 hétig nappali kórházba, délután ½ 1 – 5-ig minden nap. Én találtam a lehetőséget és jelentkeztem, még hónapokkal ezelőtt. Iszapkezelés, masszázs, egyéni torna, úszás, mágneses ágy, elektromos kezelések. Mindenki nagyon kedves. Ellazít, de mozgalmas is, állandóan  mászkálok le- és föl, egyik helyről a másikra.
Délelőtt a normál órákra – kezelésekre járok.

Úgy érzem, sokat fejlődtem, pl. a beszédem, az olvasásom, de nekem most az a legfontosabb, hogy a lábfejemmel tudok pipálni, folyton gyakorlom.

Reggel és este sokat dolgozok a fotókkal, rengeteg képet készítettem nyáron a SUPline eseményeken, ezeket igazítom, méretezem és folyamatosan töltöm fel a Facebookra, ahol már tudok albumokat is csinálni. Anyával tanulom a surf.hu weboldal galériájának a kezelését is. Könnyebb lenne, ha anya leírná, hogyan kell. A konferencia utánra ígérte.

Csütörtökön este a MOM-ban voltam Orsiékkal, ott voltak Zozikáék, Dian Tomiék, Regéczi Katiék is. Élveztem.